-Bądź wdzięczny losowi/Bogu/sobie, że się obudziłeś do rzeczywistości
-Celebruj nawet drobne wydarzenia
wolne sobotnie przedpołudnie, bez zbiórki? ;-) Celebruj;-) ; zrób sobie dobrą kawę/ulubiony napoj / maseczkę na twarz/ obejrzyj mecz w tv (wersja dla panow ;-)), wypij piwo?
-tak z rana? ;-) a co ! (Panowie podpowiedzcie, jak sie relaksujecie? Bo te moje przykłady strasznie stereotypowo brzmią;-) wzywam na pomoc
Meskie Pogotowie Relaksacyjne ;-))
-Poznałeś nowych ludzi? Pogratuluj sobie ;-) to krok naprzód ;-)
-Robiłeś coś pierwszy raz (np. śpiewałeś 100 lat, przyjąłeś życzenia urodzinowe/imienionowe/z okazji dnia kobiet, dziadka, mamy, taty... itd) obśmiej to, czy to nie zabawne robić takie rzeczy pierwszy raz w drugiej, trzeciej, czwartej, piątej... a nawet osmej dekadzie życia? ;-) czy to nie piękne, że możesz to przeżyć?
Dzięki za odpowiedzi Wasze, forumowe ludki ;-) I ... nie przestawajcie!
P.S.
Ariano!
;-) zrobiłam listę życzeń i ... zaczyna się spełniać... ;-) odczuwam strach, ale to pewnie normalne ;-)
No ale ale jeszcze robię mapę marzeń - naprawdę. Przygotowałam miejsce do powieszenia jej ;-) ciekawa jestem jaką metodę polecasz jeśli chodzi o zrobienie mapy marzeń? ;-) podzielisz się?
A Wy forumowe exy i ukrywający się - zapraszam do zrobienia mapy marzeń/listy marzeń i w tym wątku wpisywania co Wam się spełni w przyszłości ;-) to może być zachęcające dla innych ;-) kto chce niech dołączy do Safari na marzeniowe safari -radosne, nieprzewidywalne i fascynujące ;-)
;-)