Mamy takie usposobienie i charaktery jakie były potrzebne towarzystwu, przyciągały nas obietnice bezkompromisowość PRAWDA my tylko znamy.
W realu działamy na siebie nieraz toksycznie, w sieci też nie potrafię pozbyć się pewnych zachowani a jak ja próbowałem to mi tylko gorzej było.
Tak jest i trzeba z tym żyć, potrafię się odezwać do każdego, moje zdanie jest najważniejsze, nie odpuszczę facetowi zdrowemu silnemu jak chce zabrać mi mój sposób życia.
Otoczenie bliscy pogodzili się i nieraz czerpią korzyści, takie powiedzenie nie traktuj tego osobiści, nikomu od ponad 20 lat nie przeszło przez gardło, gdyby powiedział mam zwrot.
Potraktuje to jak Jehowa zrobił z faraonem, każdy chyba rozumie co to znaczy.
Roszada traktuje nas jak normalnych że do się to naprawić, i będziemy milutcy i podzielimy czyjeś zdanie, nie będziemy dlatego jehowizm w Polsce cierpi tak mocno.
Wiedza jaką posiada Roszada jest ponad naszą, ale nie rozumie że coś nas pociągnęło, a obecnie odpycha a to znaczy że nie da się przestać.
Moim zdaniem to co piszą w strażnicy a ich stygmatyzuje jest prawdziwe, aresztowania ugody sądowe aresztowania tu raczej nie kłamią.
Co innego jak piszą o procesach im wytoczonych, czy swoim rozwoju to zawodowo kłamią nie chcą napisać ale to co im najbardziej zaszkodziło to strach.
To że kampaniami doniesieniami udało się wpoić zostajesz światkiem tracisz bliskich, krew nie przyjmiesz umierasz, choroby psychiczne wywoływane przez ostracyzm, sporo samobójstw.
No i my to że jesteśmy tak mało pisze biorąc ilu zarejestrowanych ale to niełatwe bo się odsłaniasz, można poznać po sposobie pisania i po wyrażaniu też.
A wiemy że jak musisz tam być to jehowizm potrafi zatruć życie, przez parę lat ja też obrywałem bo mówiłem i było przeciw mnie wykorzystywane, dopiero wersety i tylko Biblia rozwiązały problem.
Może podpuszczam ale obecnie niemożliwe tak pisze w Biblii, ale to niezgodne z tym co naucza niewolnik Jana 20,28 Tomasz powiedział mu na to: „Mój Pan i mój Bóg!”y.
Z każdym nowym wydaniem NŚ sprawdzam czy werset jest jak zniknie to utną mi rozmowy, a czy to realne że zniknie to kwestia czasu według mnie.