Jest inaczej mam takie coś że denerwuje ludzi podczas rozmowy na orga jestem cięty co tu kryć może nawet ponad miarę.
Potrafię rozmową ponękać robię to celowo ale i tak przypadkowo, był u nas znajomy że tak nazwę z okolic centrali Nadarzyn.
O ile jeszcze w 2019 gadaliśmy na temat organizacji przekomarzać się przy piwku, ja coś tam on Jehowa wyprostuje jak z narodem Izraelskim coś się mu zawsze wyrwało, on chyba testował ile wiem to ostatnio było słabo.
Moje zagajenie o obcisłych rajtkach u facetów nauki dla starszych w szczycie umierania na covid odpowiedz mnie zmroziła.
Wiesz skończ ja wiem że znasz to gówno, skończyłem wyraz twarzy no kop wiesz że jest zile.
Można odpierać bronić ale wszystko pęka jak nie widać konnica że wróci to co było do 1998 to chyba był ostatni rok świętej organizacji.
Nie tylko org to ma katolicy też opór ateistyczny i pedofilia zrobiły takie spustoszenia że konnica nie widać. katecheci obcisły nie wiem o co chodzi w tej ksywce, jaką miałeś godzinkę u pedofila byliśmy już tak bezwiednie.
Ale nasze zawsze bliższe znajomy odkąd pamiętam był wesoły pogodny nigdy nie miał doła przynajmniej u mnie.
Wypytałem żony co mu i wiesz on rady nie daje mają sprzeczne polecenia i ciągła presja, dlatego jak z dużą maszyną pomimo tego że już jest awaria ona działa, zamęczają tych co dla nich pracują a my pękamy powali.
Widzą to dlatego drą ryja kasy słuchajcie CK nie oglądajcie tego co o nas mówią, przy okazji wykańczają emocjonalnie tych co im służą, a ławka krótka na pokolenie milenialsów bym nie liczył rozmawiałem z takim pomocniczy w korpo on mi dziadek skończ znajdę fajną niunię, to kopne w dupę tych 8 zboków.
Zasadniczo młody ma rację moje filozofie na nic mu.