Abece jako że cały czas usiłujesz rozmywać swoją rolę w tej wymianie zdań oraz imputujesz nam, że Cię męczymy i nie wiadomo o co nam chodzi, przypomnę co napisałaśZacytowałaś twierdzenie, jakoby istniało 100 badań naukowych przeczących skuteczności masek jako ochrony przed wirusem.
Twoje tłumaczenie jakoby to był cytat i Ty niczego nie chcesz i nie musisz udowadniać to tani wykręt.
Jeżeli nie potrafisz dostarczyć dowodów na to, że takie badania faktycznie istnieją, przyjmuję, że jest to dezinformacja (żeby nie powiedzieć kłamstwo) ze strony tego lekarza.
W jakim celu zamieszczasz informacje mające wprowadzić ludzi w błąd w ważnych kwestiach medycznych?
Jeżeli każdy zacznie tutaj wklejać cytaty z bzdurami bez pokrycia w faktach, z forum zrobi się śmietnik i zbiór 'fejk niusów'. Chyba sama dobrze rozumiesz, jak ważna jest rzetelność w podawaniu informacji na forum o tematyce takiej jak ta?
Zachęcam Cię byś przestała się doszukiwać spisku ze strony ludzi, którzy tylko oczekują, że poproszona dostarczysz dowody na poparcie prawdziwości informacji, które zamieszczasz.
Wszyscy tutaj dowiedzieliśmy, się, że się na Ciebie uwzięliśmy i pijemy razem herbatkę "szczując oskarżeniami" jak mi pisałaś na priv.
Odstaw niepotrzebne tu emocje i skup się raczej na faktach.
Taka jest moja rola w tej "rozmowie" , jaka została przeze mnie podana.
Ty mi imputujesz, ze rozmywam, ze robię wkręt.
Vog, po dowody udaj się w miejsce, gdzie one mogą być, udaj się pisemnie, mailowo do samego Dr. n. med Z. Martyki. Plus do Komisji śledczej.
Vog to jest bezczelność, że mi tu będziesz pisał, ze ja wprowadzam dezinformację w ważnych sprawach medycznych.!
Idź z tym do tych, którzy są autorami takich informacji!
Tam rzuć dowodami zamknij wszystkim gęby.
Powtarzam, to są informacje z przestrzeni dostępnej prawnie i publiicznie. Będą zakzane, to nie będą przekazywane.
Po coś tym tu wciągając mnie w denne dyskusje zasmiecil wątek.
Tak Vog i Ktoś, kto z Toba do spółki działa na moją szkodę, tak jak było tłumaczone przeze mnie tak to jest.
Podany był link i tyle i to wszystko i mnie nie obchodzą Twoje fanaberie i żądza posiadania racji, podczas pokrętnych, obrzydliwych manipulacji moimi wypowiedziami.
Po co imputuujesz i doprawiasz do moich słów, to co sam, czy sami sobie ubzdurliscie.
To nie jest moj problem, ze Coś sobie ubzdurałes i mnie tym męczysz , męczycie.
Udowodnij, ze cale 3 godz,30 min posiedzenia Komisji śledczej to sa bzdury, bez poparcia w faktach.
A podkreślam, iż MOJEGO STANOWISKA NIE JESTEŚ ŚWIADOM.
Vog ja nie muszę niczego udowadniać, bo to był cytat i tylko cytat.
Wszystkie Twoje urojone spiski, czy co tam jeszcze, to Twój problem, nie mój.
Do prześmiewczych wywodów Twoich już sie nie odniose, bo są załosne i smieszne i doszukujesz sie u mnie spisków i poplecznictwa, człowieku, co Ty wyprawiasz?
Zacytuj moj priw do Ciebie caly
Przecież piliście herbatkę, ja tez.
O co Ci chodzi, cały dzien mnie meczysz naprawde, i juz pol nocy.
Cytuj moj priw do Ciebie cały, a nie modyfikujesz go przed innymi, by mnie ukazac jako kogoś zlego.
Byla moja wyrazna prosba i dwoch innych Uzytkowników, by nie smiecic tu.
Czekam na wklejenie calej tresci priwa mojego do Ciebie, ponieważ sklamales, nie tak do Ciebie bylo napisane.
Vog, obrzydliwie manipulujesz. Juz to wykazałam wiele razy, a w Tym poprawionym moim poście widać Twoje pokrętne manipulacje.
Masz je wypunktowane, jak Ty mi punktujesz.
Wyśpij się zdrowiuteńko.
Dobrej nocki Wszystkim, zdrowego, dobrego snu.
Bardzo przepraszam Wszystkich Użytkowników Forum za zaśmiecenie tego wątku, było wielogodzinne ciąganie mnie do odp. a że nie uważam, że ponoszę winę za wklejenie linku który ma prawo istnieć w przestrzeni publicznej, dopóki nie zostanie zakazany do zaznajamiania siie z jego treściami, to nie może nikt mnie posądzać o zła wolę, jak tu się to odbyło.
Broniac się, nastąpiło zaśmiecenie głównego tematu.