Mavie czy jako dbający o porządek na tym forum administrator, zamierzasz odpowiedzieć na moje pytania:
Czy cytowany poniżej post moderatora nemo nie łamie żadnego z punktów regulaminu forum?
Czy moderator nemo nie okazuje w nim braku szacunku oraz nie szydzi z forumowicza?
Czy nadal zamierzasz wrzucać moje pytania na cmentarz z adnotacją "nie na temat", bądź co gorsza nakładać na mnie moderację?
Miałem się nie odzywać. Ale zakończyłem tą dyskusję z Tobą, bo przypomina mi ona grę z gołębiem w szachy. Gołąb powywraca figury na szachownicy, potem na nią napaskudzi i będzie chodził dumny że wygrał. Także... niech Ci będzie że wygrałeś.
Miłego wieczoru.
Swoją drogą czy aby ten post jest na temat?
Eh. Usunąłem się z tej dyskusji, bo jak napisałem nie potrafię grać z gołębiem w szachy. A tu widzę że niesamowita miłość usera nazari do mnie nie przemija. Co czytam jego wpisy to nawiązanie... administrator Nemo to, administrator Nemo tamto. Nie spodziewałbym się w najśmielszych marzeniach takiego zainteresowanie moja skromną osobą. A nawet administrator mav jest atakowany, bo się nie odzywam. No powiem że nie spodziewałem się.
Aaa, byłbym zapomniał niech ktoś da userowi nazari jakiegoś lubika, bo z jego wpisów widać że tupie ze złości że inni dostają a on nie.
Nazari. Gwoli ścisłości, to jest sarkazm a nie realny opis sytuacji.
Oczywiście nadal podtrzymujesz swoje super górnolotne porównania o gołębiu.
To jest sarkazm?
A czy sarkazm, drwienie, szydzenie nie jest zakazane w waszym regulaminie? P 1.4, 1.9, 1.11
Za co wrzucacie wpisy innych za co nakładacie moderację czy aby też nie za sarkazm, brak szacunku dla dyskutujących?
Dla kogo jest ten regulamin? Tylko dla szaraków dla was administracji moderacji nie?