Nazari, o jakich ty faktach mówisz? O tych linkach co wrzucasz? To są fakty według Ciebie? Jakąś nowomoda pojawiła się na wrzucanie linku jako poparcie swoich słów. Artykuł napisany przez jakiegoś poożal się Boże dziennikarzyne urasta do rangi faktu, dokumentu i niemalże pracy naukowej. I nie mówię tu o TVP ale takze o TVN Polsacie i innych gownolitach dziennikarskich.
Każdego dnia spotykam takich zaparzeńcow, dla których liczba lajków pod komentarzem jest jakimś problemem. Serio? To jest dla Ciebie problem? Współczuję otoczeniu które musi z Tobą żyć, choć pewnie we własnych oczach jesteś człowiekiem nieskazitelnym jak kryształ.
Kończę tę dyskusję, bo straciłem już kilka minut, które powinien poświęcić zabawie z dzieciakami. Chociaż doświadczając Twojego stanowiska, zostałbym zlinczowany, bo idziemy pojeździć na łyżwach, a te przecież przez możnowładców zostały zakazane....
Pozdrawiam ale tak szczerze bez krzty złości.
Człowieku czy Ty w ogóle otworzyłeś i choćby przeczytałeś tytuły zalinkowanych materiałów?
Bo mam wrażenie że tak samo przeczytałeś jak wpisy w tym temacie.
Piszesz o marnej jakości dziennikarzy a wiesz co oni napisali?
Napisali o rzeczach, z którymi dyskutować trudno, no chyba że przedstawisz tu dowody że BBC, Der Spiegiel, nepalska i z RPA gazety nie pisały o aferze szczepionkowej w Polsce.
To są fakty, argumenty, które przedstawiłem żeby przeciwstawić się twojej opinii o jaraniu się nie wiadomo czym.
Takie same argumenty przytoczyłem, że twierdzenie jakoby celebryci mieli być ambasadorami szczepień jest (nie mogę napisać b.durą bo zaraz dostanę moderację, jestem już na widelcu) nieprawdą. To samo jeżeli chodzi o polityczne sympatię kierownictwa WUM i ich związki z tvn.
Na tym polega przedstawianie materiału dowodowego.
Nie wierzysz żadnemu z dziennikarzy to napisz że w ogóle celebryci nie byli zaszczepieni poza kolejnością. Bo to jako pierwsi wykryli dziennikarze Polsatu.
Ja przedstawiłem dowody, fakty a reszta co?
Administrator Nemo stwierdził, że przedawkowałem tvp i jestem hejterem celebrytów, bo przecież oni zostali zaproszeni do szczepień jako ich ambasadorzy.
Gdy przedstawiłem że to bz... o sorry nieprawda on nie odniósł się do tego tylko sarkastycznie napisał że najlepiej zaszczepionych poza kolejnością pozamykać bo popełnili gorsze przestępstwo niż ci "którzy murzynów biją" . Potem na uwagę, że się wycofuje z dyskusji nazywając mnie hejterem przyrównał naszą rozmowę do" gry z gołębiem w szachy. Gołąb powywraca figury na szachownicy, potem na nią napaskudzi i będzie chodził dumny że wygrał". Także... żebym się cieszył z wygranej.
Za co na chwilę obecną otrzymał 7 lubikow.
No brawo, brawo!
Kobieta natomiast tak samo nie przytaczając żadnych argumentów postanowiła mi dać radę żebym używał tak jak ona logiki i rozumu.
Na uwagę że nie podała nic w temacie odpisała że jest mądra.
Ty podobnie postanowiłeś pojśc ich drogą nie zapoznając się z żadnymi faktami w temacie (no może poza zaniżonymi o prawie połowę danymi szczepień) i przypisałeś mi bycie pod wpływem pis tvp i ich obronę.
Oraz błysnąć historią jaki to jesteś teraz niezależny, wolny i jak jest super, że możesz pisać jak palce Ci po klawiaturze polecą i w ogóle że masz na to wywalone czy celebryci zabrali szczepionki medykom czy nie bo to nie twój problem, bo Ty i twoja rodzina nigdy lekarzy nie potrzebowali i potrzebować nie będą. Więc nie rozumiesz czemu ja się tematem jaram.
Na koniec jeszcze postanowiłeś się popisać (mam nadzieję że nie czytając w ogóle nawet tytułów linków, bo gdyby było inaczej to swiadczyło by jeszcze gorzej o Tobie) że w informacje o wzmiankach medialnych w różnych zakątkach świata o aferze szczepionkowej w Polsce, to tylko głupki uwierzą, bo piszą je "gownolity dziennikarskie"
A na sam koniec stwierdziłeś, że kończysz dyskusję bo tracisz swój cenny czas.
Ja mam takie pytanie po co w ogóle ją zaczynasz, skoro nie masz na niż czasu, nie posiadasz ani nie zamierzasz zdobyć nięzbędnej wiedzy w temacie?
I bez urazy pozdrawiam i życzę miłego spędzania czasu z dziećmi
Odnośnie lubików. Nie, nie mam żadnego problemu z nimi. Tylko te lubiki świadczą o utożsamianiu się z daną wypowiedzią.
A w przypadku tego forum jestem przerażony wyrażaniu sympati dla poglądow, osób które zamiast rzetelnej analizy faktów, prezentują nie wiem powierzchowność intelektualną, stereotypy, podążanie za tłumem, popisywanie, wymądrzanie się obliczone na poklask.
Tak jak już pisałem myślałem , że osoby które opuściły sektę cechują sie trochę innymi kryteriami oceny rzeczywistości.