Matylda
....czekałeś aż jakiś facet przeczyta fragment z szesnastostronicowej gazetki,po czym ty podnosiłeś rękę w gorę i jeszcze raz odczytywałeś ten fragment?
Uśmiechnąłem się bo niekiedy w tych 16 stronicowych ( wcześniej chyba były 32 ) gazetach były ciekawe wiadomości.
Mam na myśli gazetkę " Przebudzcie się " Lubiłem artykuły z dziedziny Oceanografi, starożytnej historii ,wykopalisk, świata zwierząt, czy pamiętnego dla mnie wydania, o satanizmie i numerologii od którego zaczęło się przebudzenie ( na stronie tytułowej była postać z kapturem na głowie i mieczem, którego ostrze skierowane było ku brodzie )
Pani Matyldo i Wy drodzy forumowicze!
- Przyjmijcie proszę życzenia z okazji Nowego Roku, duuużo zdrowia i szczęścia.
Nie miejcie mi także za złe, że ciut się rozpiszę.
Czy przesłał Wam ktoś z byłych Śj filmik na telefon odnośnie
Pandemii?
Przebudzcie się z 22 grudnia 2005 r
Kolejna światowa epidemia KIEDY ?
Ja otrzymałem go będąc 23 grudnia w stacji krwiodawstwa ( jakby coś to pamiętajcie Brh- ) od dawnej sąsiadki któraj jest,
z całą powagą i odpowiedzialnością powiem - dobrym człowiekiem, lecz ...
Z dużą zawartością zaprawy cementowej i żelaza w tej części ciała na którą niewiasty powinny zakładać chustę w trakcie modlitwy , gdy nie ma mężczyzny.
Po oddaniu krwi dzwonię do niej z zapytaniem, czy wypijemy kawkę.?
Nie ma problemu, po czym zapytała mnie czy się nie gniewam że to wysłała mi filmik
Oj nie ....
Chciałbym jednak na ten temat porozmawiać.
I jak już się zjawilem u niej mówię:
Elu...
Będziecie teraz bezpodstawnie piać z zachwytu jak koguty o poranku?
- Dlaczego bezpodstawnie? Zobacz że jakoś światowe stacje tv , .media nie podjęły tematu nagłośnienia tego.
A skąd o tym wiesz ?
Nie wiesz , co jadłaś na śniadanko kilka dni temu, jak byłaś ubrana , a twierdzisz stanowczo o czymś co .miało miejsce za Oceanem i to piętnaście lat temu. Być może było chwilowe zainteresowanie tym tematem, kto wie ?
Chciałbym byś spojrzała na to z i jej strony.
O ile Strażnica jest stricte dla Was - świadków i do omawiania zawartych w niej artykułów biblijnych to...
Przebudzcie się jest dla ogólnej rzeszy ludzi.( tych że świata)
Omawiane w nim różne tematy poparte wywiadami naukowców, historyków lekarzy , przyrodników gdy temat był o przyrodzie itd... pisane były,są też przez " ludzi że świata "
Tak jest i w tym przypadku Eluś
To nie twoje Guru, po....e ciało kierownicze są w tym przypadku " prorokiem" tylko - ponownie powiem - Ludzie ze ŚWIATA!
Gdy byłem już w domu naszła mnie taka refleksja.
Czy ktoś, tam na górze tym nie steruje ?
- faktycznie 15 lat temu w Przebudzcie się jest artykuł o pandemii
- w 2011 pojawia się film - Epidemia strachu.
https://youtu.be/4sYSyuuLk5g - w 2008 r jest ceremonia otwarcia igrzysk olimpijskich w Londynie
https://www.facebook.com/147632788723570/posts/1770277879792378/?sfnsn=wa Daje to wszystko do myślenia.
Czy się szczepić ? Każdy z nas sam będzie musiał podjąć decyzję.
Ja chwilkę poczekam.
I komu tu wierzyć?
-
https://www.facebook.com/watch/?v=212180257203331