Jeśli macie jakieś propozycje co do zmian na forum napiszcie moje propozycje:
Ja jakie proponuje zmiany:
1) Kontrola nad dodaniem tematu czyli
- Osoba która będzie odpowiedzialna za dodanie czyjegoś postu za potwierdzeniem a nie ze tworzysz i od razu znajduje sie na forum jeśli jest jakiś znaczący i coś wnosi niech osoba która by tym
się zajmowała niech zaakceptuje go.
2) Segregowanie najciekawszy tematów czyli:
- Jeśli temat jest zatwierdzony to ludzie oddawają głosy np załóżmy ze temat zebrał 100 głosów i taki ten temat powinien się znaleźć we widocznym miejscu np: zrobić taka zakładkę o nazwie: Najciekawsze Tematy forum i on tam wchodzi z automatu bo otrzymał np 100 głosów uzytkowników i taki jest próg zeby znalazł się na głównej.
3) Dajmy sie każdemu wypowiedzieć ale nie przekreślać kogoś na starcie bo: Temat był juz poruszany
4) Zrobić jakieś osobne działy np:
a) Dział Strażnic
- Czyli w tym dziale by znajdowały sie tylko tematy które pochodzą z czasopism strażnicy
b) Dział Przebodźcie się
- Czyli tematyka i posty z broszury "Przebudź sie"
c) Dział Chrześcijańskie Życie i Służba (Program Zebrań)
- Czyli tylko tematyka na temat tej broszury
d) BIBLIOTEKA INTERNETOWA Strażnicy
- Czyli tematy tylko te które znajdują sie w tej Bibliotece + link
e) Czytelne wyszukiwanie postów
- Czasami jak się wpisze jakieś słowa w wyszukiwarkę np: Jezus Bogiem to wyskakują wątki
które odbiegają od tematu
f) Dział Materiały Video i podzielony na kategorie:
- Broadcasting
- Dzieci i Młodzież
- Działalność Świadków Jehowy itp
g) Wiemy ze na forum jest czat, ale jest w takim miejscu ze ja nawet zapominam ze takie coś istnieje i proponuje go wrzuć w jakieś widoczne miejsce.
h) Ktoś kto będzie patrzył czy ktoś kogoś nie obraża itp i jeśli widzimy że w wątku wdraża się kłótnia
taka osoba dostaję np na 7 dni muta ze nie moze pisać ani wstawiać postów wątków. I jeśli jest zgłaszana tak osoba to osoba odpowiedzialna dostaje zgłoszenie i w stosownym czasie daje blokadę.
Jeśli macie jakieś inne propozycje piszcie może któryś uda się zrealizować w stosownym czasie