Obawiam się że będzie to tylko gra na zwłokę. Bowiem w uzasadnionych przypadkach sąd może zlecić komornikowi ustalenie adresu pozwanego. Oraz za jego pośrednictwem dostarczyć pozew. Zmiany takie bodajże rok temu zostały wprowadzone. Nawet jeśli podważy się zasadność doręczenia to nastąpi próba doręczenia w sposób zasadny bowiem już jest adres w aktach i da to być może z pół roku czasu do wyznaczenia nowego terminu. Ale czasem to pół roku to bardzo dużo czasu na solidne opracowanie lini obrony jak też ewentualnych innych działań w tym medialnych.
Tak, Pisałam o tym, ale Uncja nadal się dziwi, a sprawia wrażenie osoby dobrze poinformowanej i biegłej w temacie .
Wiem,ze są osoby, które uważają wszytsko za ściemę i podejrzewają nas o to,ze chcemy kasę wyłudzić po prostu
Nic na to nie poradzę. Staram się w życiu kierować zasada ograniczonego zaufania, ale tez nie doszukuje się wszędzie spisków oraz ataków . Pielęgnowanie dobrych emocji a wystrzeganie się negatywnych wychodzi po prostu na zdrowie.Polecam
A co do pomysłu Efektmotyla,to właśnie czas epidemii jest dla nas wyjątkowo niekorzystny, dokładnie o tym samym pomyslałam, co Sebastian... A rozprawa na pewno nie będzie wcześniej niż w listopadzie, wiec sam środek okresu wzmożonych zachorowań na rożne grypy,przeziębienia i inne COVIDy