Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: Świadkowie Jehowy w Polsce - recenzje  (Przeczytany 2673 razy)

Offline M

Świadkowie Jehowy w Polsce - recenzje
« dnia: 18 Wrzesień, 2017, 13:20 »
Po wpisaniu w Google hasła "Świadkowie Jehowy Nadarzyn" pojawia się nam po prawej stronie taka plansza (te same informacje pokazują się po wyszukaniu Biura Oddziału na Google Maps):



Po kliknięciu w "44 opinie z Google" możemy zobaczyć aktualne opinie o tym miejscu. Niestety niemal wszystkie są dość jednostronne, bo pisane prawdopodobnie przez samych ŚJ, brakuje wyważonych opinii byłych Świadków :). Dlatego zachęcam wszystkich, którzy mogą (przy opinii wyświetla się imię i nazwisko lub nazwa której użyliśmy rejestrując konto w Google) do dopisania swojej opinii i wystawienia odpowiedniej ilości gwiazdek. Pamiętajcie tylko, aby była ona merytoryczna i nie obraźliwa, bo to może przynieść odwrotny skutek.


Offline Tazła

  • Mistrzyni Ciętej Riposty
  • Wiadomości: 3 333
  • Polubień: 12104
  • Nigdy nie marzyłam o sukcesie. Pracowałam na niego
Odp: Świadkowie Jehowy w Polsce - recenzje
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Wrzesień, 2017, 13:59 »
Mówisz i masz  ;D

Byłam bardzo taktowna i kulturna. 8-) :P
« Ostatnia zmiana: 18 Wrzesień, 2017, 14:09 wysłana przez Tazła »
Dać komuś kolejną szansę, to jak dać mu kulę aby nas dobił, bo poprzednim razem nie trafił.


Offline Roszada

Odp: Świadkowie Jehowy w Polsce - recenzje
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Wrzesień, 2017, 14:11 »
Mówisz i masz  ;D

Byłam bardzo taktowna i kulturna. 8-) :P
To trza się pochwalić cytatem tu.


Offline Tazła

  • Mistrzyni Ciętej Riposty
  • Wiadomości: 3 333
  • Polubień: 12104
  • Nigdy nie marzyłam o sukcesie. Pracowałam na niego
Odp: Świadkowie Jehowy w Polsce - recenzje
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Wrzesień, 2017, 14:57 »
To trza się pochwalić cytatem tu.

 Oj Włodeczku tysz mówisz i masz. ;D

Miejsce robi wrażenie, jeszcze większe wtedy gdy się dowiadujemy, że to dzięki darmowej sile roboczej. Czy to coś złego? Jasne że nie , przecież w ten właśnie sposób, komuniści odbudowali nasz piękny kraj. A później co zrobili ? Wszystko sprzedali.
Dać komuś kolejną szansę, to jak dać mu kulę aby nas dobił, bo poprzednim razem nie trafił.


Offline Salome

Odp: Świadkowie Jehowy w Polsce - recenzje
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Wrzesień, 2017, 16:14 »
Oj Włodeczku tysz mówisz i masz. ;D

Miejsce robi wrażenie, jeszcze większe wtedy gdy się dowiadujemy, że to dzięki darmowej sile roboczej. Czy to coś złego? Jasne że nie , przecież w ten właśnie sposób, komuniści odbudowali nasz piękny kraj. A później co zrobili ? Wszystko sprzedali.

Hahahaha, Tazła, bardzo ładny komentarz. ;D ;D ;D
"Gdzie wszyscy myślą tak samo, nikt nie myśli zbyt wiele" Walter Lippmann


Offline Sebastian

  • Pionier specjalny
  • Wiadomości: 4 431
  • Polubień: 5983
  • tel.kom.+48 799831259 Stowarzyszenie@WYZWOLENI.org
Odp: Świadkowie Jehowy w Polsce - recenzje
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Wrzesień, 2017, 16:48 »
a ja napisałem nieco "nie na temat", bo kazałem gdy zapukają zapytać o Australię

a z drugiego emaila podałem namiary na dwa duże fora dyskusyjne :)
« Ostatnia zmiana: 18 Wrzesień, 2017, 17:12 wysłana przez Sebastian »


Offline M

Odp: Świadkowie Jehowy w Polsce - recenzje
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Wrzesień, 2017, 18:48 »
a ja napisałem nieco "nie na temat", bo kazałem gdy zapukają zapytać o Australię

a z drugiego emaila podałem namiary na dwa duże fora dyskusyjne :)

Tego drugiego nie widać, Google filtruje opinie w których są odnośniki.


Offline Sebastian

  • Pionier specjalny
  • Wiadomości: 4 431
  • Polubień: 5983
  • tel.kom.+48 799831259 Stowarzyszenie@WYZWOLENI.org
Odp: Świadkowie Jehowy w Polsce - recenzje
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Wrzesień, 2017, 20:35 »
Tego drugiego nie widać, Google filtruje opinie w których są odnośniki.
poprawiłem adresy żeby nie wyglądały na adresy czy teraz lepiej?


Offline Sebastian

  • Pionier specjalny
  • Wiadomości: 4 431
  • Polubień: 5983
  • tel.kom.+48 799831259 Stowarzyszenie@WYZWOLENI.org
Odp: Świadkowie Jehowy w Polsce - recenzje
« Odpowiedź #8 dnia: 18 Wrzesień, 2017, 21:59 »
poczułem pewien niedosyt, dlatego z kolejnego emaila umieściłem wyjątkowo ostrą opinię, dotyczącą tuszowania zjawiska pedofili przez "dział prawny" urzędujący w nadarzyńskich budynkach...

proszę o waszą opinię, w szczególności o wskazanie czy nie byłem zbyt łagodny w opisie :)


Offline Tazła

  • Mistrzyni Ciętej Riposty
  • Wiadomości: 3 333
  • Polubień: 12104
  • Nigdy nie marzyłam o sukcesie. Pracowałam na niego
Odp: Świadkowie Jehowy w Polsce - recenzje
« Odpowiedź #9 dnia: 18 Wrzesień, 2017, 22:05 »
 Jak dla mnie ok, nie ma co ich brukać, bo będą się czuć męczennikami. A tak sprawa nakreślona, kogo temat zainteresuje zacznie szukać informacji.
« Ostatnia zmiana: 18 Wrzesień, 2017, 22:07 wysłana przez Tazła »
Dać komuś kolejną szansę, to jak dać mu kulę aby nas dobił, bo poprzednim razem nie trafił.