Czyli jest zasadnicza różnica między projektem z 2017, a dzisiejszym?
Zasadnicza różnica polega na tym, że doktryny to miało być wiki tematów religii - wszystkich, ale temat przemyslałem i takie wikinie miało racji bytu bo wariactwo by wyszło.
jworg.xyz to wiki konkretnie o tej organizacji i nie chodzi tutaj jedynie o doktryny czy błędne nauki. Ma to być przede wszystkim kanał łączności
w tematyce orgu - czyli aktualne sprawy jakie dzieją się poza widokiem świadków, materiały do pobrania np. ze spraw sądowych - dosłownie pogrążamy na maxa niestety org
Jeśli ta forma rzeczywiście chwyci to w momencie tu z chłopakami uruchamiamy serwisy zagraniczne dla zaangażowanych w innych krajach
en.jworg.xyz
cz.jworg.xyz
fr.jworg.xyz
itd.
Ja nie mam zamiaru wyłączać serwera, więc zobaczymy co z tego będzie
Czy teraz będzie inaczej?
Tak, teraz będzie inaczej
zobaczymy
Jakie są oczekiwania wobec forumowiczów, bo ja zacząłem nawoływać o wsparcie i pomoc, a może to ma być wyłącznie autorski projekt?
Co do oczekiwań to nie o to chodzi raczej, że teraz dziś oczekiwania
Zamierzyłem, że projekt i tak aby osiągnął dużą liczbę dokumentów musi być uzupełniany latami i będą to robili ludzie różni - jedni po roku dwóch dopiero zaczną pisać i uzupełniać po innych, inni właśnie po roku pisania dadzą sobie spokój - to jest Wiki, więc idea tego jest dokładnie taka sama jak na Wikipedii - otwarta encyklopedia.
Pozdro.