Jasne... a pedofilia wśród świadków Jehowy to wymysł złego kleru. Widzę Mroki, że i Ty również ostro popadasz w skrajności.
Ortoreksja czym jest? :https://pl.wikipedia.org/wiki/OrtoreksjaOrtoreksja psychiczna (orthorexia nervosa)
jest terminem zaproponowanym przez Stevena Bratmana w 1997 roku, na określenie przypadków patologicznej fiksacji na konsumpcji, przygotowywaniu, wyszukiwaniu i kupowaniu zdrowej żywności. W chwili obecnej status tego zjawiska jako izolowanego, samodzielnego zaburzenia psychicznego jest przedmiotem kontrowersji i dyskusji ekspertów. Zachowania składające się na proponowany obraz ortoreksji są przedmiotem zainteresowania i obserwacji klinicystów dopiero od niedawna, zatem ortoreksja psychiczna nie figuruje w obecnych, obowiązujących systemach klasyfikacyjnych takich jak ICD-10, czy DSM-IV TR. zaznaczenie dodałem
Ów pan Steven jest amerykańskim lekarzem, który w książce: " W szponach zdrowej żywności" -opisał że sam cierpiał na to zaburzenie, dla tego napisałem że to wymysł medycyny, bo zdrowy pacjent to brak kasy dla lekarzy, którzy w państwowych gabinetach, jeszcze przyjmują prywatnie, no i oczywiście zdrowy pacjent, to brak kasy dla farmacji.
Napisałem to byś wiedział czym się kierowałem, dalekim od skrajni.
E
jaja sobie robisz z tą pedofilią, żaden kler, przecież Steven Lett w TV BrudCasting powiadał że pedofilię u świadków to wymyślili odstępcy
To drogi Terebincie fakty.
Tym się kierowałem
Pozdrawiam