W końcu ktoś musi bronić naszego kraju i naszych żon i córek . Polska Ukraina Rosja są krajami gdzie tradycje chrześcijańskie są jeszcze dość silne , w przeciwieństwie do krajów zachodnich gdzie ludzie utracili swoją tożsamość chrześcijańska i narodową a dominującą rolę przejmuje islam . Ja jestem Polakiem i jestem z tego dumny , nie mam nic do ludzi innych innych narodowości , ale jak tu przyjeżdżają mają się dostosować do naszych zasad a nie wprowadzać swoją kulturę i prawa łącznie gwałceniem kobiet . Zatem przeciwstawianie się takim zwyrodnialcom i ich przestępstwom nazywacie faszyzmem . Europa zachodnia doprowadziła do tego że ci nachodźcy mają większe prawa niż rodzimi mieszkańcy obywatele danego kraju .
Ludziska , ogarnijta sie troche ...
Nikt zdrowo myslacy nie popiera przestepcow , czy to miejscowych , czy zagranicznych .
Zreszta , przestepczosc wsrod uchodzcow wystepuje na poziomie paru do parunastu procent (w zaleznosci od rodzaju przestepstw) , a wiec nie nalezy wszystkich wrzucac do jednego worka .
Prosze przeczytac sobie "Zemste emancypacji " , prace zbiorowa naukowcow z uniwersytetu gdanskiego , ktorzy przez 2 lata badali ta problematyke .
http://wnkatedra.pl/pl/p/Zemsta-emancypacji.-Nacjonalizm%2C-uchodzcy%2C-muzulmanie-red.-Tomasz-Nowicki/22522535Srodowiska skrajnie prawicowe przedstawiaja sie wlasnie jako obroncy naszych zon , matek , corek , wolnosci slowa , tradycyjnych wartosci , narodowosci itp .
Jest to swiadoma strategia , bo to dziala na wiekszosc ludzi .
Ale uczmy sie z historii . Dokladnie taka sama taktyke stosowali Hitler , Musolini czy Franko .
Z chwila osiagniecia swych celow , czyli wladzy , zaprowadzali bezwzgledne dyktatury i wszyscy inaczej myslacy byli zwalczani.
Niestety KK byl im niejednokrotnie chetnym pomocnikiem .
https://pl.wikipedia.org/wiki/Faszyzm_klerykalnyOd jakiegos czasu widac niestety podobna chec wspolpracy na styku polskiego KK i srodowisk skrajnie prawicowych , co wyraznie pokazuje artykul z Newsweeka , przytoczony na poczatku .