tak się zastanawiam ,czy my jako członkowie związku nie powinniśmy poinformować władz
że organizacja działa nie zgodnie z obowiązującym prawem ustanawiając swoje wewnętrzne nieznane prawa,daleko wyjeżdżające
poza zakres opisany w statucie?
nie zgodne z prawem RP
dobrym dowodem są dywersyfikujące strażnice
zaznaczenie dodałem
Po 1000 kroć tak, tylko kto to zrobi, jeśli chodzi o mnie, jestem z Tobą, mi osobiście lata, co sobie niektórzy pomyślą, podobno jestem na wylocie, powiedział jeden ze starszaków sztywniaków, do jednego z głosicieli, czekam tylko aż go dostanę przy stojaku, to będzie trochę jazdy.
Za to że się zgorszyłem perfidną grą panów z Warwick, to moja i tylko moja sprawa, a że panami mojej wiary nie są, to mogą mnie "bajsnąć" w nery. Biblię studiuję, głoszę, a na żebrania nie chodzę bo się zgorszyłem i tyle.
Natomiast na sam pierw, usłyszy pytanie, kto go upoważnił do siania fermentu wobec mej osoby.
Ci którzy będą z nim stać usłyszą, o pedofilii, o odszkodowaniach w milionach dolarów dla ofiar pedofilii na które się składa zbór i usłyszą o tym,że jeżeli mnie wyłączą bez podania przyczyny, to jest zgorszenia postawą Warwick, to się spotkamy w sądzie.
Tak że masz pomysł, nadaj kierunki, działamy. Oczywiście na PRIV, bo za chwilę dyskutantów moc się wyłoni,
że to a tamto, sami palcem nie ruszając, błąd, ruszając na klawiaturze by dokonywać wybujałych wpisów, nic prócz krytyki nie wniosą.
Kogo to dotyczy niech się gniewa, kto chce działać, zrozumie i się przyłączy.
Największym wrogiem tej sekty, jest jej literatura. BEZDYSKUSYJNIE.
Pozdrawiam