Nadzszyniak , tak dla jasności zanim definitywnie poproszę administrację o zamknięcie mojego konta na dwulecie działania .
Harnaś nie świruj.Dawaj idziemy na rekord.Żadne tam zamknięcie na dwulecie.
Ja jestem,chyba w tym roku minie,30 lat poza sektą. 7 lat na forum.Jeszcze papierosy paliłam na początku jak na forum się zalogowałam,a 6 lat nie palę.
Kurcze ludzie nie kłóćcie się.Tyle wartościowych osób było na forum,tym i poprzednim.Jeszcze poprzednie to chyba tylko Noc Spkojna pamieta
Żeby tylko niektórych jak;DziadekS,Ikea,Storge(bywa tu czasem)Mesal,Gandalf,Liberal(pyskaty jak ja ale skarbnica wiedzy)SJoj,Nabu,Nunek,oj długo by wymieniać.
Niektórzy odreagowali i odeszli ale niektórzy niestety przez waśnie.
Z ojcem założycielem, Gedeonem,osobiście się nie zgadałam,delikatnie mówiąc.Najgorsze że już dziś nie pamiętam o co chodziło,a niesmak pozostał
Strasznie dla siebie wredni jesteśmy,tak ogólnie,już rano jak z domu wychodzę i do samochodu włażę to jak tylko ujadę 800 metrów już mi jakiś zdenerwowany" na zderzaku siedzi,kiwa się jak by mu amortyzatory nie spełniały swojej roli,mruga światłami,no bo przecież za Dacią nie bedzie jechał. Pani w Biedronce na moje pytanie odpowiada warknięciem albo wzruszeniem ramion i tyle się dowiedziałam.Dzwoni pani ze skarbówki i traktuje mnie z góry,bo ona jest na urzędzie.Lekarz wydale mi nie moje wyniki i zaleca 8000 jednostek wit D,na podstawie nie moich wyników,a wydaje mi nie moje bo się tak strasznie spieszy do prywatnego gabinetu bo jak mówi"pacjenci na USG juz czekają z pełnymi pęcherzami"
W takich czasach i na takim dzikim zachodzie" to żer dla różnego kalibru sekt i innych radosnych twórców.
A tak na koniec w temacie,dzięki temu wątkowi dopiero przypomniało mi się że 30 lat temu bylismy uczeni że ciało kierownicze to ostatek"braci z nadzieją niebiańską a nie jak teraz 7 czy 8 osób.