coraz bardziej dudni mi w głowie kilka pytań choć przyznam sie ze sam nie jestem też ze złota:kto przewodzi tej organizacji? jacy ludzie ją reprezentują? czy jest w niej duch Boga?
jesteś UA na etapie niedowierzania
zastanów sie czy Bóg Absolut ogranicza się do jakieś religii?
śJ uparli się że oni mają monopol na Boga, biblię prawde
dlaczego Stwórca miałby akurat im udzielać swojego Ducha?
bo tak mówią? Pan Jezus powiedział że po owocach ich poznamy.
poznajemy - założyłeś wątek o takich "niebudujących rzeczach"
po których już wszystko poznaliśmy
czyli jaki wniosek? albo Bóg nie udziela swojego ducha bo przecież nie możliwe żeby
tolerował niemoralność, pijaństwo i nieuczciwość, albo nie ma o co kruszyć kopii i jest to dla niego relatywne (co przecież nas ludzi to wqurza😒)
mnie nigdy nie bulwersowały takie kwiatki bo wiem prawda nikogo nie zmienia
kto był skurczybykiem w świecie w prawdzie też będzie bo osobowości nie da się zmienić
można ją nagiąć, przytępić. im prędzej sobie to uświadomimy tym lepiej.
nie usprawiedliwiam pedofilów ale to że organizacja to taiła przed organami państwowymi jest pokłosiem takiego myślenia. jak moi rodzice poznawali orga mówiło się że dzięki Biblii można
wszystko przezwyciężyć. i wszyscy w to wierzyli, atu zonk ! natura wyjdzie prędzej czy później.
poza tym pedofilia to najcięższyc kaliber kto ma siłę się z tym mocować?
starszy który by to zgłosił musiałby wyjść ze strefy komfortu, i zaczęło by się przesuchania sądy
w zborze rozdźwięk, wykluczenie może rozwód. trzeba by było wziąć to wszystko na klate.
tak myślę że było bo nie mieści mi się w małej główce że ta cała pedofilski półświatek w orgu
ma jakieś drugie dno. chce wierzyć, że był taki tok myślowy.
Awario najpierw jest szok złość strach,ale okrzepniesz spokojnie
później się ucieszysz że już jesteś w prawdziwym świecie