A tak w ogóle to musimy zebrać wpierw dane o kandydatce do rozpalania w piecu.
Info subiektywne zebrane z forum:
majątek na wsi, jest stodoła, pies i 5 kotów - " ja bym dla Ciebie wszystkie koty do stodoły wyniosła"
"Fajnie byłoby się przytulić do jakiegoś brodacza... niestety ... ja niezbyt urodziwa się urodziłam i to mnie dyskfalifikuje
To dlatego mam 5 kotów
"
"dla faceta u kobiety liczy się wygląd tzn proste nogi proste zęby"
"co w tym złego że od czasu do czasu przypale se fajeczkę albo wypiję se kielonek wódeczki?"
"Wiecie co jak popatrzeć na ciało kierownicze to każdemu z nich jakby czegoś brakowało"
"Odkurzało się ogniś salę królestwa oj tak:) Bardzo to lubiłam naprawdę
"
"Tam nawet przyjaciółki nie można znaleźć a co dopiero faceta"
"Przegadam z psychologiem za parę dni wizyta wytrzymam"
"Nic nie zrozumiałam może za głupia jestem "
"Wszelki syf wychodzi Z RELIGII i jeszcze wychodził będzie"
"przed zebraniem siedziałam jak głupek gdy wszyscy umawiali się do służby i o czymś tam gadali"
"Ja jestem niepełnosprawna i to u mnie widać"
"Co nie znaczy, że do łóźka bym się nie nadawała tyle, że ja nie chce być pocieszajką na jeden raz."
"jak masz widoczny " brak" to już nie bo jak oni się z taką laską przy kolegach pokażą"
"Z tymi chłopami to tak zawsze.Tylko obiecanki cacanki a wina jak nie było tak ni ma
Ja sobie dziewczyna sama nie naleje to ni ma"
"Ja nie rozumiem dlaczego tego człowieka o kulach wstrzymywali zakładając , że między nogami jest zdrowy mógłby być uciechą dla jakiejś siostry.Przecież podczas seksu zazwyczaj się leży chociaż nie zawsze
"
"Przez Świadków Jehowy czuje się jak takie gówno co się komuś przykleiło do buta"
"Quwa że ja wcześniej na to forum nie weszłam tzn wtedy jak świadkowie pierwszy raz do mnie przyszli niech to sz... "
"Hej a jak pójdę z tym do psychologa i jej o tym opowiem to ona nie będzie się ze mnie śmiać?"
"Ja tam przyjaciół nigdy nie miałem.Trzeba mi to sobie zapisać "