a skąd wiadomo jaki jest prawdziwy stan psychiczny siedmiu idiotów, którzy raz są namaszczeni duchem a innym razem nie są.Przecież ich nikt nie badał pod kątem zdrowia psychicznego.A może powinno się ich zbadać przymusowo.Ciekawa jestem czy oni są tylko, aż tak perfidni czy rzeczywiście psychicznie chorzy i wierzący w własne namaszczenie i nieomylność
To zagadka na którą nie znalazłam jeszcze odpowiedzi.
Czy oni to wszystko robią specjalnie, z rozmysłem? Czy też są tylko ofiarami ofiar i mają dobre pobudki?
... Jednak jak się przez 60 lat zataja pedofilię (np. w Australii), to jest to długotrwałe, przemyślane działanie.
Chyba więc wierzą w swoją boskość (wszak z butami do nieba idą) i imponuje im to, że inni też w nią wierzą.
A czy oni mają sumienie żeby tak ludzi oszukiwać?
Może niektórzy mają... ale na wszelki wypadek go nie używają, bo wtedy dostaliby z Warwick bilet w jedną stronę... i koniec luksusowego życia za pieniądze Świadków z całego świata.
Raymond Franz pokazał, że ma sumienie i się z tego wszystkiego wypisał (a oni dodatkowo jeszcze mu kopa w tyłek dali). Ale po nim już chyba takich szlachetnych osób tam na górze nie było!
Swoją drogą ci z Ciała Kierowniczego to żyją jak w puchu. Kiedyś widziałam jakąś listę członków CK i długość ich życia... 80, 90 a nawet 100 lat to u nich norma!
------------------------------------------------------------------------------------------
Dlaczego warto być odstępcą?
Nie opłacam już zachcianek mężczyzn z USA. Nie wrzucam na nikogo datków do skrzynek!
Gdy pomyślę, że kiedyś wrzucaliśmy co miesiąc daninę na tych co pedofili ukrywają... to mnie aż skręca...