No cóż, nie jestem pierwszy. Niestety. Na tym forum już pisano to. Możesz mnie za to wykluczyć
wali mnie to
Zgadza się. Krzewią fałszywe nauki, są sługami szatana, i ja mam zabiegać o ich towarzystwo.
Jedni to czynią świadomie, drudzy mniej, co nie zmienia faktu, że służą bogu zamieszania i rozkładu a ten który oddał za nich życie to tylko jakiś ktoś.
Nie dziś, gdzie wszystko jest do zweryfikowania. Takie numery przechodzą JESZCZE tam gdzie nie ma internetu.
" Panie, Panie, czy w twoim imieniu nie wypędzaliśmy demonów................a wtedy im powie, idźcie precz." Taki jest koniec sekt nie trwających w nauce Pana naszego Jezusa Chrystusa.
Pan Jezus rzekła a zapisał to Jan apostoł 8:31 "Zaczął więc Jezus głosić do tych Judejczyków, którzy Mu uwierzyli: ' Jeśli wytrwacie
w mojej nauce, będziecie naprawdę moimi uczniami'. 32 i poznacie prawdę, a prawda wolnymi was uczyni."
Nauki miały i mają pochodzić od Pana Jezusa, nie od jakiegoś uzurpatora z Warwick, uganiającego się za kasą do tego ukrywającego pedofili i do tego ręce ma ubabrane we krwi bo inwestuje w zakłady zbrojeniowe, oszust i kłamca, zwodziciel, mąciciel, w zmąconej wodzie NIC NIE WIDAĆ.
Absolutnie to świadkowie mają się czego wstydzić, przynależąc do tak tyrańskiej sekty, do tego ukrywającej zło i żebrzącej na każdym kroku o pieniądze, bo pedofilia kosztuje. Informacja ma iść do ludzi szerokim strumieniem.
Społeczeństwo ma wiedzieć co to za CZARNE aniołki.
Pozdrawiam