Witaj-zero1''Owoc dojrzewa i spada, Człowiek czasami musi spaść aby dojrzeć''Jak zauważyłeś atrakcyjność sekty
(Ww) polega głównie na tym, że dają osobom zagubionym we współczesnym świecie złudzenie szczęścia, wszechogarniającej ich miłości i przyjaźni, dlatego wciąż zyskują nowych zwolenników, do czasu kiedy osoba pełnoprawna członkostwem zdecydowanie opuści jej szeregi, zrozumie wtedy ich dwulicowość.
Wielki szacunek dla Ciebie, że podjąłeś męską decyzję odsłaniając osobiste częściowe spojrzenie na tym Forum, na temat związany z sektą
(Ww), to nie łatwy wyczyn przedstawić swój własny pogląd.
Jak nadmieniasz sam z zainteresowaniem prześledziłeś wiele materiałów związanych z
(Ww).
Z Twojego postu zrozumiałem, miałeś również bezpośredni udział w sekcie, w której zaznałeś również wiele przykrości, nawet doszedłeś do wniosku, że książkę na ten temat napisz – życzę realizacji tak godnego przedsięwzięcia .
Wypowiedzi tu na Forum dotkniętych osób przez sektę
(Ww) , ujawniły osobiste rozczarowanie, ból i zaznaną krzywdę, która porysowała, nie jednemu osobiste życie.
Wszyscy pozostają wrogo usposobieni do tej sekty
(Ww), natomiast inni pomimo rozgoryczenia ostrożnie poszukują ukojenia swojej rozterki w kolejnym innym wyznaniu, a najczęściej takie osoby staja się: deistami, agnostykami, gnostykami a nawet i ateistami.
Kiedy będziesz w przyszłości ten post przeglądał, miej na uwadze, że Twoje komentarze czytałem z zainteresowaniem, przyznając rację w zagadnieniach, które opisywałeś.
Pragnę podziękować za pochwalny post w stosunku do mej osoby na wątku-''Witam Was wszystkich''
Miło było Ciebie poznać, kulturalnego, konkretnego nie krzyczącego usera, godnego naśladowania w towarzyskich dyskusjach
Mam nadzieje, że z Nami się z żyłeś i czasami odwiedzisz NASZE FORUM, z miłym jak myślę postem- pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego