Witaj Olu ponownie w Nowym Świecie, nie skażonym BAKTERIAMI z OGRA.
Co do strasznych z dworu, mam na nich bata, pedofilia, ONZ, OBWE. Wiedzą że wiem, raz podbił jeden coś zaczął trukać o pamiątce, co z pedofilią, Australia 1006 przypadków, jak posiadłem te informacje, powiedziałem mu, wyście mnie "olali" gdy sprawa wyszła podczas kilku rozmów w trakcie głoszenie, więc poszukałem u źródła, na stronach Australijskiej Komisji, to nie szatan i odstępcy wstrętne, tylko komisja. Z ONZ-tem też coś próbował mącić, możesz to sam sprawdzić na oficjalnej stronie ONZ, byli i to jest bezdyskusyjny fakt, a myśmy w tym czasie studiowali Wspaniały finał Objawienia bliski, pozycja w której czytamy, że ONZ to, "BESTIA", to jak to dopiero po opisaniu przez Guardian że stosują podwójne odważniki, po cichu się wycofali, na spotkania OBWE też wysyłają swoich delegatów.
To jak to jest z tym nie brataniem się z szatańskim światem?Tak że starszaków się nie obawiaj jeżeli nic nie mają na Ciebie, a że nie chodzisz na zebrania, Twój wybór,. Mi mogą nadmuchać, mój wybór, najwyżej zginę w Armagedonie, ICH ARMAGEDONIE
TAK ŻE JESZCZE RAZ WITAM SERDECZNIE W NOWYM PORZĄDKU