Nawet jeśli para rozwiedzie się?
A co jeśli stwierdzona zostałaby - jak to praktykuje sie w KRK - nieważność zawartego małżeństwa?
Mnie nie interesuje, co praktykuje k.r.k
Nie po to wyszedłem z ła...na, by teraz o nim roztrząsać.
Interesuje mnie SEKTA św.j. by przed jej wyrafinowanymi działaniami przestrzegać społeczeństwo, naszych sąsiadów, znajomych, kolegów z pracy, rodzinę. SEKTA k.r.k. działa jawnie i trzeba być ślepcem by nie widzieć co wyrabiali i wyrabiają dalej.
W dobie internetu nic się nie ukryje.
SEKTA św.j. to inna bajka, w niej się prowadzi wysublimowaną, perfidną, wyliczoną na zysk grę i tylko ktoś, kto latami tam był, jest w stanie obnażać, wyciągać tą faryzejską grę, na światło dzienne.
Na pewno nie ktoś, kto coś słyszał.
Należy dodać, że to forum czytają różni ludzie z prawnikami i pracownikami służ specjalnych Państwa Polskiego włącznie, dlatego też, będą tu "gościć" różni wysłannicy Nadarzyna, fanatyczni służący Bożków z Warwick, by mącić, przekierowywać myśli, by w końcu rozwodnić temat, tym samym go zamknąć.
Przecież rzeczywistość o SEKCIE ŚWIADKÓW JEHOWY, ma ujżeć światło dzienne.
Pilnujących tu porządku, proszę o działanie i wszelkie myśli mające na celu rozwadnianie bądź przekierowanie tematu głównego, usadawiać w jedynie słusznym miejscu.
Dla przypomnienia, to forum jest dla byłych i obecnych świadków jehowy, jeżeli nie wnosisz nic nowego w temacie św.j., to nie śmieć.
Jeżeli komuś brak informacji o k.r.k. to uprasza się, by udał się do źródła, lub założył swoje forum, a tu nie zaśmiecał go.
Temat BARDZO istotny, ponieważ dotyczy naszych związków MAŁŻEŃSKICH i tego jak BOGOWIE Z WARWICK próbują nimi kręcić, tym samym manipulować dla swych celów Biblią, a ktoś wyskakuje z k.r.k i nikt tego nie widzi.
Pozdrawiam