Roszada ma to do siebie, że odbiega od tematu dyskusji tworząc liczne dygresje i czepiając się słówek. Kiedy już mu brak nawet najbardziej przyziemnych "argumentów" robi w tył zwrot, obraca temat w żart lub zabiera swoje zabawki i obrażony idzie do innej piaskownicy. Wystarczy poczytać.
Dla mnie osobiście wszelkie "rewelacje" nt. WTS-u jak na tym filmiku są co najmniej zastanawiające. Ktoś tam cos tam powiedział, zmontował z tego filmik i wrzucił do sieci. No brawo! Super że ktoś demaskuje ośrodek prawdziwego wielbienia, szkoda, że film jest tylko po angielsku (tak wiem mamy translatory, ale spróbujcie w ten sposób oglądac cokolwiek w obcym jezyku). Nawet jeśli autorzy materiału mówią prawdę, a jak widać trochę się z nią mijają, to pytam co to zmienia u ex-ów i wybudzonych? Czego ktoś się miał dowiedzieć to już sie dowiedział.
Dla mnie osobiście ten materiał wnosi bardzo niewiele. Wcześniej przedstawiono nie tylko tu na forum liczne dowody ze niebiski kwadracik nie jest jedyną religią prawdziwą prowadzoną przez samego Boga. Takich "rewelacji" w sieci bedzie jeszcze mnóstwo, a każdy z autorów będzie próbował ugrać coś dla siebie.