Wiesz Nemo ,jestem zazenowana tym co piszesz , tym bardziej , ze tak czesto podkreslasz , ze to Ty jesteś gospodarzem.
Poproś kogoś Ci zyczliwego i bezstronnego by skomentował to co napisałes .
Gdzie ja napisałem ze jestem gospodarzem? Proszę przytocz jeden mój taki wpis. Gospodarzem jest właściciel forum. Pisałem w którymś wpisie w przenośni, że pomagam gospodarzowi prowadzić dom.
Nie przypisuj mi słów których nie napisałem.
A że jesteś zażenowana...Twoja sprawa. Niestety, ale po tym co tu czytam, tak się czuję jak to opisałem, że mam dosyć ciągłych podjazdów do ludzi którzy poświęcają swój czas żeby całe to forum jakoś działało, przez niektóre osoby, które chciałby żeby to forum było miejscem ich prywatnych wojenek.
A co do tego co napisał Harnaś
Rzecz nie dotyczy Estery ,tylko Twojego traktowania nas jak idiotów . Z góry zakładasz , przytaczając punkt regulaminu, że będzie personalne obrażanie , więc nie wiem kto jątrzy .
Jeżeli wg Ciebie prośba o to żeby dyskusja przebiegała w sposób kulturalny jest robieniem z ludzi idiotów i jątrzeniem, to spójrz na cmentarz i na ilość wpisów z wątku Estery, które były zwykła pyskówką i tam się znalazły.
Ja nie zakładam z góry, jak próbujesz mi to wmówić, ale po prostu czytam też to co znajduje się na cmentarzu.
Myślę ze wyjaśniłem. Jeżeli ktoś znowu będzie zażenowany moim wpisem, to przepraszam. Ale taka jest prawda.
Proponuję też aby osoby którym nie podoba się co napisałem, napiszą do mava on tu jest szefem i jeżeli zechce to wywali moje wpisy, nie będę miał o to pretensji.
Na tym kończę moją dyskusję dotyczącą tego problemu. Wiem że moich adwersarzy nie przekonałem, ale przynajmniej wyjaśniłem swoje racje.