Dobre pytanie.
Obstawiam że obecne represje to przedszkole w porównaniu do lat 50-siątych i zsyłek na sybir gdzie po wyjściu z wagonu dawali ci kilof łopatę siekierę i trzeba było zaczynać od zera...
Oceńmy fakty i o nich podyskutujmy.
https://www.polskieradio.pl/10/3954/Artykul/1564512,Panstwo-Islamskie-Czym-tak-naprawde-jest-ISISRutherford, nie jednokrotnie podkreślał, że wszystkich którzy wyszli z orga, należało by wyeliminować ze społeczeństwa, ale na razie im na to prawo świeckie nie zezwala, mocno było to wyartykułowane w czasach bytu bycia Rutherforda w Niemczech, o czym pisze pracownik Biura Oddziału Schnell W.J. w Niemczech międzywojennych, w książce: "Trzydzieści lat w niewoli Strażnicy". Gdyby dano im tylko możliwość i polecenie, mordowali by bez zająknięcia, zresztą dzisiejsze doniesienia z życia ś.j. to potwierdzają.
TAK MAJĄ ZRYTE BERETY.
Takie są fakty, natomiast akty wandalizmu dotykają wszystkie sekty, ale cwele z Warwick robią z tego, dobre narzędzie, do uprawiania swej polityki. Ruscy nie zabronili im wierzyć, zabronili im natomiast szerzyć :
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ekstremizm przecież z ich literatury to bije na odległość, każdy o tym wie i rozumie, kto tam był kilkanaście lub kilkadziesiąt lat. To także fakt. Rosjanom nie zabrakło jaj by zrobić z tym porządek i tyle.
Natomiast jeśli chodzi o zsyłki, to zsyłali tam również i Rosyjskich popów, co swój swego?
Nie,
buntował przeciw władzy lud, a to wodzom się nie spodobało, to również fakt. I tak dalej i tak dalej. "Pedofile" z Warwick wiedzą jaką siłę ma propaganda, dlatego tak o tym dudnią, a do tego dysponując telewizją i pompując na okrągło by ją oglądać, krzycząc: "prześladowania w Rosji, piszemy listy" programują otumanionych, i mają zombi na usługach. Wszystko, gdyby tylko mogli, mordowali by bez skrupułów, zresztą wśród masonów też zdarzały się dziwne zaginięcia najwyżej wtajemniczonych, 33 stopień, w niewyjaśnionych okolicznościach ginął ten czy ów, z tych którzy podobno zdradzili, a ś.j. mają z nimi dużo wspólnego.
Przerabiam to w domu, mam sfanatyzowaną Żonę, jak mówię Jej o 1 Tesaloniczan 5:21: " Wszystko badajcie.....co dobre zatrzymujcie" i pokazuję w innej Biblii, to jak by Ją prąd poraził.
Z człowiekiem można zrobić wszystko, dysponując odpowiednią wiedzą. Paweł świetnie przed tym przestrzegł,
ja mam wszystko badać, ja, nie że jakiś typ mi powie, to ci wolno, czytać lub oglądać, a tego nie.
Tak S.J. jak ISIS, jeszcze tylko nie mordują fizycznie, natomiast dokonują o wiele gorszego mordu, mordu psychicznego i to robią bez mrugnięcia okiem, dziecko przyjmie chrzest wieku 10 lat, po kilku latach z różnych przyczyn odejdzie i co? WRÓG, OPĘTANY PRZEZ DEMONY, ZWARIOWAŁ, przerabiam to, w rodzinie Żony, dziewczyna w wieku 13 lat przyjęła chrzest, w wieku 18 się odsunęła, dziś jest trędowatą, nikt z nią nie rozmawia, wypad z domu, bez żadnego kontaktu, bo przecież matka która nosiła, w bólach urodziła, odrzuci 'takie coś' bo to już nie dziecko! To wróg organizacji i ich, rodziców, dowodów na takie twierdzenia jest ogrom, ja to wiem i Ty to też wiesz. Ich systemy przekazu podprogowego, wpływy na podświadomość, propaganda, dysponowanie telewizją, to najostrzejsze narzędzia do otumaniania ludzi i robią to po mistrzowsku. Hermetyczna sekta.