(...) Nie odchodzę z tego forum ale będę pisał tak jak każdy, chce też odpocząć od tego zgiełku związanego z korporacją a siedzę w tym już 15 lat.
(...)Właściwie to wszystko, ja oddaje forum w dobre ręce, jak będzie dalej, to zależy od Was a resztę pokaże czas.
ZAFUNDOWAŁEŚ ŚWIEŻY POWIEW WIATRU MŁODOŚCI, WIEDZY, WIARY I ZDOLNOŚCI DLA TEGO FORUM. Ale powiem, że jestem zaskoczona Twoją decyzją Gedeonie, chociaż też potrafię zrozumieć Twoje motywy działania.
Zapewne dobrze wiesz, że zdolności i młodość, nigdy nie zastąpią życiowego doświadczenia.
I myślę, że zawsze będziesz tu służył swoją wiedzą w tym względzie i pomocą w razie potrzeby.
Nowa kadra, zapewne postara się o to, by to forum kwitło i nadal pomagało ludziom, którzy opuszczają tę sektę.
To jest dobre miejsce na terapię i detoxykację od jej doktryny.
Ale też ogromne źródło wiedzy, w sprawach o których szeregowy śj nie ma pojęcia.
Piszę to ze swojego punktu widzenia, pamiętam te zarwane noce na czytaniu różnych wątków.
I dziękuję wszystkim, którzy zadbali o taki azyl, dla tych wszystkich banitów zborowych.
Osób wątpiących w tę organizację i szukających prawdy o niej.
Dobrze, że to miejsce istnieje i niech tak pozostanie.
GEDEONIE. Odpocznij sobie od tego zgiełku, daj sobie czas na kawałek relaksu i dystansu.
Ale też miej takie, że tak powiem ... OJCOWSKIE OKO ... na to, co się tutaj będzie działo.
Wiesz.
Tak w myśl przysłowia:
"Pańskie oko, konia tuczy" Mam nadzieję, że
Mav i Pozostali, staną na wysokości zadania.
Bo chyba wiesz, komu powierzyłeś swoje dziecko.
Pozdrawiam.