Witaj-ZONO_ABRAHAMA
Saro nie przywitałem CIEBIE na FORUM ale teraz to z radością czynie, proszę o wybaczenie, dokładnie śledziłem Twoje posty, w których wyjawiasz jaką krzywdę wyrządziła Tobie
(Ww).
Z przyjemnością oglądnąłem program TV-2 z Twoim udziałem.
Powiem szczerze wystąpienie przed kamerami było rewelacyjne, Byłaś bardzo luźna (na pewno spięcie i mobilizacja wewnętrzna dała znać o sobie), konkretnie powiedziałaś o przeżyciach jakie doznałaś w tej sekcie i jasno wyraziłaś się o pedofilii w tym ugrupowaniu religijnym.
Przykre jest to, że wywierano presję na rodzinie SMS-i czy w innej formie... (taka sekciarska inwigilacja).
Droga SARO- osiągnęłaś zwycięstwo, przebiłaś się przez media aby opowiedzieć swoją historię związaną z tą sektą.
Zostałaś zapytana również o męża- odpowiedziałaś: 'Jest razem ze mną i mnie wspiera' , 'Jest jeszcze na papierze ale po tym programie ...'.
Co mogę Tobie życzyć...?:
tak jak odpowiedziałaś prowadzącym program: 'SPOKOJU i SZCZĘŚCIA' a dla męża szybkiego odejścia z tego ugrupowania religijnego.
Miło,że jesteś na Forum, FB i swoim blogu- wiele dobrego wniosłaś, odkrywając tajemne karty sJ.
Ukłony i pozdrowienia dla CIEBIE i MĘŻĄ