Witam wszystkich po dłuższej przerwie . Zostałem poproszony, aby zamieścić na forum informację nt. nowej akcji informacyjnej, która się właśnie rozpoczyna. Na jej potrzeby została przygotowana nowa ulotka informacyjna o tytule:
OGŁOSZENIE SPOŁECZNE
"Bezpieczeństwo Twojej rodziny"
Patronat nad akcją objęło Centrum Edukacji i Obywatelskich Inicjatyw Społecznych. Ulotki właśnie otrzymaliśmy i już zaczęła się ich dystrybucja. Jeśli ktoś jest ciekawy - poniżej zdjęcie jak wygląda 150 tysięcy ulotek informacyjnych na dwóch paletach, z Alkiem dla skali .
Ulotka została zaprojektowana od nowa i składa się z sześciu stron (jest dwustronna, składana na trzy), na których poruszono m.in. następujące tematy:
- niespełnione proroctwa
- imię Jehowa i Przekład Nowego Świata
- brudne finanse Strażnicy
- stanowisko CK wobec potrzebujących
- ostracyzm i jego skutki
- ukrywanie pedofilii, zasada dwóch świadków
- zakaz transfuzji krwi
Na tym etapie zostało wydrukowanych 150 tysięcy ulotek, które zostaną rozpowszechnione na Dolnym Śląsku w trakcie kampanii przed Pamiątką. Istnieje możliwość dodrukowania ulotek i wysyłki w określone miejsce, jednak trzeba wtedy liczyć się z potrzebą pokrycia kosztów tej operacji - w tym celu należy skontaktować się z Gedeonem lub ze mną.
Samej ulotki celowo jeszcze nie pokazujemy, gdyż nie chcemy psuć niespodzianki Świadkom Jehowy, którzy się na nią natkną w najbliższych dniach . Jeśli to będzie możliwe to po akcji udostępnimy plik PDF, tak by każdy mógł wydrukować ulotkę we własnym zakresie.
zaznaczenie dodałem
Proszę określcie się, 'samoluby'
czy zwrot: "jeśli' określa, że nie jest możliwe, czy, akcja się jeszcze nie skończyła, a jeżeli tak, to kiedy?
U mnie w butach GORE, a są osoby które pomogą, zapodajcie PDF-a, z resztą sobie poradzę, taki ze mnie 'ryl', czyli górnik. Czekam na odzew