cytuję sam siebie ale tylko dla jasności;
PS; Dziś wymyślę sobie boga i nazwę go EWHAJ odwócony----> JAHWE. Za chwilę jadę załatwić dość ważną dla mnie sprawę tak więc pomodlę się do niego i sprawdzę, czy mi pomoże.
Stawiam 50/50. Nie przyjmuje niepowodzenia jako próby wiary, bo to ja go wymyśliłem. Natomiast jak mi pomoże, będę się do niego modlił w trudnych dla mnie chwilach. Jak okaże się skuteczny, to zrobię mu małą kapliczkę.
Tak, teraz ja będę wykorzystywał boga
napisze potem jak mi poszło.
Otóż poszło wyśmienicie. EHWAJ pomógł w 100%. Mało tego efekt znacznie lepszy od spodziewanego. W zasadzie mógłbym powiedzieć cud porównując to co uznaje się za cuda ( nie nie, nie byłem u psychiatry).
Dodatkowo jestem to w stanie udowodnić, mam świadków, pełną dokumentacje ( nie jakieś przepisywane i tłumaczone na różne języki przesłanki ) miejsce akcji znane. Naprawdę rewelka
Jeśli ktoś z was chciałby, żeby mój Bóg mu pomógł, proszę zwrócić się do mnie z problemem. Ja ocenie jego rangę i ustalimy kwotę, za jaką będę się do Niego modlił w waszej intencji.
W przypadku spraw nie załatwionych przez EHWAJA z różnych powodów ( nadmiar pracy, krótkie terminy, L-4, urlop itp) gwarantuje zwrot gotówki w 100% oraz list z przeprosinami podpisany przeze mnie jako jego jedynego pośrednika tu na Ziemi.
Gdyby ktoś chciał się ochrzcić i wstąpić w szeregi jego wyznawców - 200zł ( pokropek, czy pełne zanurzenie oraz miejsce do uzgodnienia) /mogą być dzieci, ale co najmniej z jednym rodzicem/
Udzielę też ślubu przed jego obliczem, tu trochę drożej - 500+ ( więcej gadzetów no i muzyka)
Udzielę również odpustu w Jego imieniu ( kwota zależna od ciężaru grzechu ale nie mniej jak 100 zł.
Nie organizuję pogrzebów ale przemówienie okolicznościowe jak najbardziej ( 500 zł + koszt dojazdu ew. muzyka za dodatkową opłatą.
Wkrótce rozszerzę ofertę o inne usługi, pomyślę też o świętach jakie można by organizować z różnych okazji.
Ten ruch religijny będzie miał korzenie ehwaistyczne ale to za jakiś czas.