O czym tu pisać, korporacja czy nie, głoszą kłamstwa, SĄ FAŁSZYWYM PROROKIEM, przed którym przestrzegał Pan Jezus, a zapisał to Mateusz w 24 -tym rozdziale spisanej przez siebie ewangelii.
Tkwiłem w tym bagnie przez ponad trzydzieści lat, wszystkie zmiany sobie wytłumaczyłem nawet wtedy gdy były sprzeczne wewnętrznie, dopiero ohydna pedofilia która wyszła na jaw zmotywowała mnie do poszukania jak to jest z tą TAK ZWANĄ PRAWDĄ.
Okazało się że to jeden wielki wał, natomiast o spieraniu się o słowa pisał ap. Paweł, że przyjdzie czas że zdrowej nauki nie przyjmą a tworzyć będą sobie legendy by łechtać ucho.
Takie są fakty, zbadaj sam sprawę, a później pisz.
Na tym forum są osoby z większym i bogatszym doświadczeniem bytu w SEKCIE. Znam przypadki że po siedemdziesięciu latach tkwienia w bagnie niektórym dzięki wyjściu na jaw ohydnej pedofilii, zaczęły spadać łuski z oczu.
Chcesz się przepychać o słowa, nie ze mną te numery, dla takich apostołów nie mam czasu. Zbadaj daty końców świata, co sami pisali o roku 1925, 1975, czego uczyli o pokoleniu, co się stało że się powaliło, spożywających emblematy liczba rośnie, co wszyscy sfiksowali, skoro jest to sprawa między powołanym a Bogiem JHWH, to dlaczego po spożyciu mają wizytę starszych, stek bzdur, znam trzy takie osoby które w ostatnim czasie (5 lat) zaczęły spożywać, są normalni, znam ich długo i co '' CZUBKI'' do świro landu z nimi? Zbadaj jakie zegarki noszą, garnitury, prywatne samoloty, limuzyny, biedacy inwestujący w zbrojenie, fabryki papierosów, banki krwi, nieruchomości. Obejrzyj sobie kłamstwa Geoffreya Jacksona, zeznającego przed królewską komisją Australii w sprawie pedofilii, i żeby było fajniej wykazał się nie znajomością Biblii. Ślepcy prowadzący, omotanych w mrokach. O sfałszowanej Biblii nie piszę bo szkoda czasu, po prostu to zbadaj.
CZY STAĆ CIĘ NA SAMODZIELNE MYŚLENIE, czy myślisz tak i do takich granic jak Ci na to pozwoli c.k.?