Sądzę, że nad nimi, a raczej jestem pewien, że nad CK istnieje gabinet cieni zarządzający finansam
CK jest twarzą organizacji i to obleśne szkaradną.
Istnieje wiele firm, spółek itp. ktore nie widać ze należą do Strażnicy, ale można dojść do tego po tym co je łączy ze Strażnicą, a konkretnie łącza sie przez dyrektorów tych firm.
Cegła, ja o tym samym myślałem już wiele lat temu. Po filmie typu ''Chłopcy z ferajny'', ''Casyno'' mniejsza o
scena 1
Małe mróweczki rozprowadzają działki białego proszku inni ściągają haracze inni jeszcze czymś innym się zajmują. Ciut ważniejsi od nich przyjeżdżają regularnie po kasiorkę i przekazują wyższym od siebie.
Szarak na dole nie ma bladego pojęcia kto siedzi na górze i jaką kołdrą pełną pieniędzy ( mam na myśli wymiary poszwy
) się nakrywa. O poduszce nie wspomnę.
scena 2 Na szczycie piramidy, w zamkniętym pokoju pełnym dymu unoszącego się z zapewne renomowanych marek cygar jak : Cohiba, Montecristo, Bolivar, siedzi kilku, czy 7- nie pamiętam
ale dojrzałych wiekiem jak ci z CK i grają w pokera na wysokie stawki.
Wyłania się analogiczna sytuacja
Inne też małe mróweczki dają datki często niemałe, psa ze schroniska nie wezmą bo usłyszeli na niedzielnym wykładzie, że trzeba sobie życie upraszczać, a psia karma kosztuje szczepienia także. Lepiej dać na stale rozwijające się dzieło.
I także nie mają pojęcia kto siedzi na górze, jak i gdzie spędzi urlop, jakimi liniami poleci, z ilu karatowego złota spinka przy krawacie jest widoczna, czy
czasomierz na łapie.
Jednego jestem pewien Cegła.
- Jedni chcą dogonić drugich.
- Nad jednymi jak i drugimi ktoś lub coś czuwa. I niekoniecznie jest to Opatrzność Boża. Skłaniam się jak i Ty, że istnieje gabinet cieni zarządzający finansami.
Polecam
https://www.youtube.com/watch?v=1wQQaz7z6M4 i serdecznie pozdrawiam życząc Wam wszystkiego co dobre i miłe w nadchodzącym Nowy 2018 Roku
Najwięcej jednak życzę Wam zdrowia !