Patrz szerzej,śj to niszowa sekta,to zaledwie pionek na szachownicy dziejów.
Tylko w samej Polsce ile kasy obecnie zgarnia KK i Toruń.
Wstyd na całą Europę która zrzuciała dawno kajdany zniewolenia od KK.
Zaraz ktoś napisze :to wątek o SJ.
Witam, skoro taka niszowa, to dlaczego, takie piętno odciskają na i w społeczeństwie.
Wiesz, taki zwrot, K. K. Mnie osobiście nie interesuje, Toruń, i jeżdżący Majbachem biznesmen również, to czysta polityka.
Długo by i dużo by pisać, K. K., to poniekąd w pewnym stopniu i historia Polski, choć daleko mi do nich.
Natomiast, Masońska gra na wyniszczenie K. K. i protestantyzmu w ogóle, to daleko posunięty dystans.
To nie przelewki, puzzle się układają a historia to potwierdza.
To Masoni otworzyli Ruthrfordowi drogę do Europy, po przez zarekomendowanie Go w odpowiednich kręgach.
Wracając do kwestii, nie taka nisza, skoro wszędzie gdzie tylko mogą, pomijając dyktaty ich pełno, nawet i w polityce, o tym nie piszę, szeroko opisana sprawa tu na forum.
Należy jedynie dodać, że robią to w białych rękawiczkach.
Pan Jezus pokazał swe podejście zarówno do polityki jak i do faryzejskich zachowań.
Nie odniosłeś się do informowanie społeczeństwa o oszukańczej i szkodliwej wyrachowanej grze tej sekty.
Odniosłem wrażenie, że ich bronisz?
Na koniec piszesz o Europie, zgadza się, tylko że Europa odstawiła nietolerancję i zabobon a przyjęła " białe rękawiczki", bo tak ta sekta działa.
Chociaż czy do końca odrzucila zabobon?
Wystarczy obejrzeć film z otwarcia tunelu pod Alpami, oj działo się.
Profesor Google pomoże.
Ostatnie Twoje zdanie? Pełna zgoda.
Pozdrawim