To ja Aniaania juz mam problem z kontem co pisalam ale Pan mily Moderator mysle ze tym sie zajmie po moim zgloszeniu.
Konto powinno już działać. Wymagało reaktywacji po zmianie adresu mail.
Pozdrawiam Nemo Chciala bym najpierw odpowiedziec Fantomowi...
Przeskakujac w czasie poniewaz chcialam zeby bylo chronologicznie ale ok juz 2 tyg temu mielismy wizyte ze wzgledu na
gorszenie Braci watpliwosciami co do formy chrztu. Chodzi glownie o pytania do chrztu.
Dlatego zdecydowalam sie tutaj napisac. Nie interesuje mnie to czy Meza wyklucza mysle ze Jego tez juz nie ale narazie sprawa stoi.
A ja jestem sfrustrowana Zonka ktora postanowila ulzyc sobie na forum
Drogi Listonoszu mieszkasz dlugo w Niemczech wiec prosze powiedz mi jak to jest w kwestiach krwi.
Zauwazylam ze wspolmalzonek ktory nie jest SJ nie ma w ogole nic do powiedzienia jesli chodzi o kwestie krwi u Dzieci natomiast w Polsce sie z tym nie spotkalam.
lub kwestia Odstepcow
tutaj np na forum sa aktywni SJ i nikt nie sprawdzi tego ze tutaj siedza malo kto z aktywnych SJ ktorzy po kryjomu przegladaja tego typu strony ponosi konsekwencje. Natomiast w Niemczech spotkalam sie wrecz z inwigilacja.
A przeciez zasady sa te same.
Nikt mi nie powie ze u SJ nie ma podwujnych standardow. I ze Starsi nie przymykaja oczu na pewne kwestie.
Znam NO ktory bardzo broni tzw Odstepcow i tych co maja watpliwosci. Szacunek dla Niego. I nikt nigdy Go nie napomnial.
Pewna Zona Starszego nie chodzi glosic bo popoludnia spedza w butikach i nikt Jej nie powiedzial ze dwum panom nie mozna sluzyc.