Dziekuje za slowa wsparcia. Moja Historia przeraza, powala. Ale to moja przeszlosc. Napisalam jak jest i jak bylo. Niech ci co wchodza w ta religie sie po 1000 razy zastanowia.
Ja szukajac odpowiedzi na osobiste pytanie postawione do Boga , swego czasu trafilam jako wolontariuszka w miejsca na naszej pieknej ziemi gdzie granice czlowieczenstwa nie istnieja.
Na temat ktory tu porusze mozna zobaczyc wiele filmow na YouTube wpisujac imie I nazwisko jednej z wielu kobiet walczacych z ta ciemnota do dzis w Afryce. Wspaniala Dunka: Anja Ringgren Loven.
I o dziwo tych tematow nie poruszyla zadna ze Straznic czy Przebudzcie Sie. Nawet tego ze istnieja wyroki miedzynarodowe za morderstwa popelnione przeciwko ludzkosci (chodzi o ofiary z dzieci mordy rytualne, molestowanie, handel , gwalty, martletowanie, sprzedaz dzieciecych organow do krai Azjatyckich. Dzieci urodzone w Kanadzie w 90% dzieci indian , Europie Wschodniej i krajach III swiata) ktore to wyroki wszystkie religie ignoruja Bruksela 22.07.2014 Jorge Mario Bergoglio, Adolfo Nicolas Pachon, Justin Welby (NR. 18072014-002) ITCCS.
I tak np. Wyroki maja : Papiez Benedykt, obecny papiez Franciszek, wiele Glow innych kosciolow, rodzina Krolewska Anglia, wielu politykow, znanych biznesmenow itd. Lista jest dluga. SJ caly czas przez wiele lat najezdzali na Kosciol Katolicki i inne a opuscili tak upadlajace te koscioly fakty??? Milczenie wsrod przelozonych religijnych jest nadzwyczaj solidarne. Chyba ze nie jestem na biezaco z publikacjami SJ?.
I tak Oto Irak, Iran, Pakistan , Indie (nie ktore regiony), Afryka tam tego , ktorego my wyslawialismy nazywa sie Je - Hovas . Je - duzy, ogromny , wielki, potezny. Hovas - niszczyciel, maciciel, podrzegacz, buntownik. Angielskie Jehovas. Brzmi znajomo? Ludzie tam do dzis praktykuja : gdy rodzina ma problemy, nie Powodzi sie im to posylaja po szamana, przelozonych ich wyznan itp. Ktory to oczyszcza taka rodzine i szuka zlo, zlego demona. W 90% posadza sie o czary malutkie, niewinnei dziecko . Dziecko to wyrzuca sie na ulice niezaleznie ile ono ma miesiecy czy lat. Nadaje sie mu imie Hovas Bo dziecko to jest oddane jako ofiare, przeblaganie za zlo I teraz nalezy do Je Hovas. Ludzie tych dzieci sie boja. Nie dotykaja ich. Nie daja im jedzenia. One umieraja z glodu, wycienczenia, brudu , chorub w mekach. Ludzie z krai cywilizowanych dzieki Unicef, Czerwonemu Krzyzowi, Kosciolowi Ewangelickiemu Itd. Pozakladali osrodki dla tych dzieci , gdzie maja dom nad glowa, jedzenie , szkole. Uswiadamia sie tych ludzi , walczy z ciemnota. I tak dotarlam do sedna tego bagna. U nas w bezpiecznej Europie bedac w bezpiecznym zaciszu domowym zdalam sobie sprawe , ze ten wielki Bog Jehowa, Jehovas potrzebuje ofiar. I tak ile dzieci poumieralo Bo nie otrzymaly krwi? Nie ma statystyk. Ale ogrom. Ile dzieci poumieralo w krajach III swiata na rzecz tego Boga? Nie ma statystyk. Ale ogrom. Dla mnie jest to nowoczesna nazwa Baala, Molocha. W starozytnym Egipcie Jah byl Bogiem ksiezyca, ktoremu takze skladano ofiary z dzieci i uprawiano rytualna pedofilie by dzieci wybrane mialy otwarte oko Horusa i to samo Liban, Libia, Maroco. Do dzis dnia jedno z muzeum sprzedaje na internetowych stronach Repliki tego Boga Jah z brazu za 136$. Po co?
Tak samo Indie. Pedofilia na kazdym kroku dla wybranych dzieci w imie Shiva musi otworzyc sie 3 oko przez pedofilie.
I afera za afera od pokolen zatajana u SJ pedofilia. Wszystko to dla mnie to ten sam Bog , ktory rozbija rodziny, czerpie sile z ofiar dzieci , zeruje na psychicznym cierpieniu, cierpieniu ktore jest o niebo gorsze od cierpienia cielesnego itd. Nie wiem moze zlym Torem ide?