Jeżeli nie byłeś ofiarą wykorzystania seksualnego, nie zrozumiesz jak ciężko jest opowiadać o tym, co cię spotkało. Na długo zanim zaczyna się molestowanie, przyszły sprawca rozpoczyna podchody. Przykładem mogą być poniższe okoliczności, które umożliwiły starszemu molestowanie mnie:
CDN
Od początku było jasne, że Kaiser tłumaczy czyjeś wspomnienia.
Nie widzę tu złamania regulaminu.
Historia jest obrzydliwa, ale ze względu na to, że jakiś s.... miał czelność korzystając z parasola wts posunąć się do takiej obrzydliwości, na jaką brakuje określeń.
I wiecie co, może nie powinnam tego pisać, ale jak mi jakiś sj powie, że nie ma pedofilii w zborach, bo tak mówi ck, to go zabije śmiechem, a potem podam nazwę zboru, w którym dochodziło do takich wynaturzeń.
Pedofil, obślizgła postać i 7 -letnia dziewczynka jego ofiara, która nie miała kogo prosić o pomoc, bo jej rodzice, zabetonowani debile, ślepo zapatrzeni w wts ,nie dali wiary jej informacjom. Zwierzyła się wtedy mnie, a ja miałam lat 9, więc co mogłam zrobić, skoro mnie też nikt nie słuchał?
Mam nadzieję, że gad nie żyje i że miał ciężką śmierć.
A organizacja, która ukrywa....wiecie sami, ile jest warta.
Niedawno była historia dziewczyny z Polski, którą własny ojciec gwałcił, i by mu było łatwiej, kazał zawsze przed ubierać spódnicę. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co przeszła, ja po przeczytaniu tego przez kilka godzin nie byłam w stanie nic zjeść. Ale to nie ofiary , ani my czytający powinniśmy mieć takie odczucia. TO TA BANDA POPIEPRZEŃCÓW POWINNA ZA TO ODPOWIEDZIEĆ.