Po materiałach, jakie mój syn przedstawił swojemu przyjacielowi nt. WTS.
I bieżące wiadomości o Watch Tower, takie, jak ta akcja, a wcześniej Wrocław, spowodowały, że przerwał studium biblijne.
I bacznie się wziął za obserwację tej "szanownej pani".
Biorąc pod uwagę relacje Izy o zainteresowanych przy stoliku robiących wielkie oczy słysząc Prawdę o Organizacji i twojej Estero relacje to na zgromadzeniach obwodowych będą sytuacje braku chętnych do chrztu a na Okręgowych pomiędzy 5-15 osób. A te 20 lat temu to tłumy brały chrzest na okręgowych zgromadzeniach.
Będzie zatem pianie na temat wzrostu: ilości wybudowanych sal (bez podawania ilości sprzedanych), ilości wystrzyżonych trawników z ukazaniem wzrostu rok do roku +5%, ilości pobranych załączników z jw.org traktowanych jako czasopisma, szkoda klawiatury żeby pisać o tym co będzie
Ponadto przekonałem się już w przeszłości że moje najśmielsze=nieprawdopodobne przepowiednie wchodzą w życie więc nie będę im podpowiadał
Osobiście czekam jak przyjedzie ktoś z Warwick z działu ,,pomocnych pucybutów" i dokręci śrubę chłopakom w Betel, potem jak ruszą w teren dokręcać śrubki starszym i sługom pomocniczym to
wielu nie wytrzyma i rzuci podanie rozwiązujące usługiwanie w trybie natychmiastowym.
Będzie rewelacja. Każdy zbór będzie miał ,,spadochroniarzy z Betel" a to kosztuje
W Warwick zaś mają tabelę zysków i strat. Jak Polska zaświeci się nie tylko w ludziach na minusie ale jeszcze w kasie Sprzedadzą więc Betel i wywalą całą ekipę w teren, dadzą michę przez pierwszy rok a potem zaproponują aby z wsparciem Jehowy robili to samo pracując jednocześnie na etacie.
Tak więc chłopaki z Betel robić szkolenia na wózki widłowe oraz T+E (traktor + przyczepa) i dam wam robotę przy konserwacji zieleni w Parkach.
Przecież wiadomo że świadkowie nie kradną są uczciwi no i liście grabi się w dzień do 17.00 więc spokojnie na zebranie zdąrzycie No chyba że ktoś zna Niemiecki to dostanie Nową Insignię w nowej budzie i będzie popylał na dywanik autostradą A2 lub A4 do Selters