Przy okazji PoProstuJa wspomniałaś o tym, że ktoś Ci pisał prywatne wiadomości w tej sprawie. Domyślam się zatem, że również byłaś zapraszana na spotkania konkretnych grup. A jeśli Ty byłaś, to prawdopodobnie inni też byli zapraszani. Mamy tu na forum politykę nieczytania prywatnych wiadomości przez administrację i tak pozostanie (moderatorzy nie mają takich możliwości, mam je tylko ja jako administrator bazy danych), dlatego jedyne co mogę to tym bardziej apeluję o ostrożność w takich kontaktach. Nigdy nie wiemy kto stoi po drugiej stronie monitora i jakie ma intencje. Forum jest otwarte i każdy może tu przyjść, bez podawania swoich danych osobowych, nie sposób więc zweryfikować jakim jest człowiekiem i jakie ma zamiary. Jeśli macie wątpliwości co do konkretnych prywatnych wiadomości to pamiętajcie, że je również możecie raportować do administracji. Warto to robić szczególnie gdy macie podejrzenia, że ktoś może chcieć wyłudzić od Was dane osobowe albo w inny sposób być zagrożeniem dla innych.