Z całym szacunkiem to co tu wypisujecie jest chore dla mnie.
Z całym szacunkiem, dla Ciebie chore, dla innych sprawdzone na własnej skórze. Nie jestem świadkiem Ale podziwiam swiadkow Jehowy.
Really? Pozwól, że nie będzie owacji na stojąco. To jedyna organizacja na świecie żyjąca zgodnie z biblią.
Powiem o Twoich spostrzeżeniach bratu starszemu z mojego byłego zboru, jak tylko się ocknie z pijackiego zamroczenia i przestanie leżakować obok ławki.Podziwiam ich za wytrwałość i pracę nad sobą.
Ja też podziwiam brata starszego Jana - mnie by pod tą ławką już dawno dupa zmarzła.
nie wyludzaja pieniedzy bo nie są materialistami .
Wyjątkowo się zgodzę - brat Jan nie wyłudza, klienci sklepu sami mu dają,byle się odczepił.
Poczytajcie to sami zobaczycie.
Pożyjemy -zobaczymy.chętnie zatrudnię świadka Jehowy a dlaczego
KAISER, YOU ARE MY IDOL !Nikt ze swiadkow których w życiu spotkałam nie skrytykował mnie za to ze żyje bez ślubu.
No widzisz, a mi pokazali drzwi, jak tylko wyszłam mąż, a wcześniej zastosowałam się do treści : idźcie i rozmnażajcie się.Szanują mnie i moje zasady i wybory.
Jan też szanuje i na dzielnicy jest szanowany.
Szanuja i kochaja rodziny
Jan tez kocha miłością płomienną- głównie w dni , kiedy do domu trafia gotówka. Czy was stać na to by żyć zgodnie z tym co mówi biblia?
To jest trudne!
Nie jest - Jan wciąż celebruje słowa : kto nie pracuje, niech też nie je. Zatem Jan pije. I zapewniam, naprawdę się w to angażuje. O jego poświęceniu na dzielnicy śpiewają pieśni.Adminów proszę o wyrozumiałość, chciałam zacytować poszczególne zdania i nie udało mi się ich wydzielić, zatem proszę wybaczyć śmiałość mą w użyciu koloru innego niż jedyny słuszny do zaznaczenia odpowiedzi. Solennie obiecuję poprawę.
Proszę zauważyć, że wyznałam, obiecałam poprawę i nie trwam w grzechu, niniejszym licząc na łagodny wymiar kary.