Tusia, możesz jaśniej o co chodzi z tymi tekstami ?
To może zapytam was inaczej - waszym zdaniem ŚJ niesłusznie odrzucają kłamliwy dogmat o trójcy ? waszym zdaniem inne dogmaty głoszone przez ŚJ są niezgodne z Biblią ?
Kto z was udowodni mi Trójcę ? Powiem krótko - tylko ktoś będący "parafianinem" katolickim może wierzyć w taką bzdurę.
Wy na waszych forach poprzez niedoskonałości każdego człowieka a co za tym idzie i na podstawie błędów jakie są w KAŻDEJ ORGANIZACJI chcecie udowodnić, że SJ nie mają racji w żadnym względzie co jest totalną bzdurą ale ci, którzy zawiedli się na ludziach w organizacji próbują szkalować imię Jehowy na śmiesznych forach.
Skoro uważacie , że ŚJ głoszą kłamstwa to co wy głosicie ? Tylko nienawiść do ŚJ ? Dla mnie to stanowczo za mało, żeby odejść od organizacji Jehowy.
To wy błądzicie i sami nie wiecie czego chcecie bo większość z was dobrze wie, że prawda jest tylko u ŚJ.
A jak ktoś chce na przekór Biblii wierzyć w bajki np o Trójcy czy piekle pod ziemią to sorry ale naprawdę niech sobie idzie dalej na zatracenie.
Wasze antyświadkowe fora są dla mnie naprawdę śmieszne a jednocześnie ciekawe z socjologicznego punktu widzenia. O waszych tzw "statystykach" szkoda nawet gadać. Kłamstwo na kłamstwie