Ja też dopiero odkopalem temat.
Wypowiedź roszady pokazała mi jakim toksycznym człowiekiem Byl i pewnie nadal jest.
Dzicz.
Z drugiej strony chodzenie po domach i wystawianie stojaków to działa na fanatyków jak czerwona płachta na byka.
Pewnie mniej by przeszkadzali dziczałym fanatykom, gdyby tylko siedzieli w swojej Sali Królestwa.
Jak kobieta chodzi po ulicy atrakcyjnie ubrana to sama ściąga na siebie uwagę i można ją zgwałcić? NIE
SJ też mają prawo chodzić po domach tak jak inni akwizytorzy, dopóki prawo się nie zmieni lub ktoś sobie zażyczy, będą dalej to robić i nikt nie ma prawa ich za to linczować.
Wymówki że był pod wpływem alkoholu... Żałosne, byłem pod takim wpływem i raczej więcej dobrego potrafię zrobić niż przykrego. Każdy patologiczny SEBA pod wpływem wódy staje się nieokiełznanym debilem.
Amputacja ręki albo nogi bez prawa do zasiłku skutecznie by zmniejszyła skalę problemu.
Sam temat mnie tak mocno nie poruszył, po prostu przypomniały mi się dane o przemocy w Polsce u na świecie
W 2016 roku od 700 000 - 1 000 000 kobiet mogło doświadczyć przemocy fizycznej
A 30 000 zostało zgwałconych. (Dane z Polski)
To może spotkać każdą kobietę, niezależnie jaka się ubiera. Dlatego jakikolwiek temat przemocy czy wobec kobiet czy kogokolwiek innego powoduje że krew mi się gotuje