Ledwo otworzyłem i już mam:
PRZEBUDZCIE SIę!
Pytanie: Według statystyk coraz wicej
nastolatkow choruje na depresj. Co pani
zdaniem mozna zrobic,zeby im pomoc? ZDELEGALIZOWAĆ WSZYSTKIE FIRMY CZERPIĄCE KORZYŚCI Z ZASTRASZANIA MŁODYCH LUDZI I WCISKANIA IM DO GŁOWY GÓWNA OD KOŁYSKI bajdużenia o karach i grzechach itp.
ZASTĄPIĆ TO CAŁE GÓWNO zajęciami z Etyki i podstawami psychologi. Wprowadzić w razie potrzeby indywidualny tok nauczania z specjalistą w celu zwalczenia problemów emocjonalnych.
KROPKA!
Wielu ludzi szuka odpowiedzi na ważne pytanie:
„Skąd się wzieło zycie?”.
NO ILE OSÓB SIĘ NAD TYM ZASTANAWIA? no bez jaj 5% (i to jest wiele) a skoro 90% to katolicy to przecież wiedzą skąd i się nie zastanawiają.
Zresztą nawet papież poszedł na kompromis i usatysfakcjonował wszystkich że Bóg posłużył się ewolucją
genialne
To takie sratatata byle coś napisać. To już chyba 10 000 razy o tym piszą. I co nowego wybajdużyli.
4-ta strona WTOPA ta paniusia co proponuje broszurkę to jest w ciąży!!! O zgrozo cóż za brak zaufania do dżehowy. Ojej.
zachłysłem się normalnie jak zobaczyłem że piszą coś o datku. JAKIM CUDEM W XXI WIEKU ktoś ma dać datek za gazetkę która jest wyglądem i zawartością na poziomie reklamy z BIEDRY (nie urażając Biedry)
No jaja jakieś. Rozumiem że za Biblię w oprawie VIP ktoś da 20pln raz na 10 lat ale za to coś???
Strona 5 nasze czasy zaczęły się w 1914 roku. Stawiam każdemu z tego forum wycieczkę do WARWICK co się urodził w tym jakże jubileuszowym 1914 roku z naszych czasów. Czy za 10 lat to też będą nasze czasy. Przecież ludzie co mają 30 lat uważają że 40 dzieste lata to prechistoria.
UWAGA ŚWIATŁO JAŚNIEJE !!!
Wszyscy członkowie ogolnoswiatowegozboru chrzescijanskiego odnosz pozytekze wsparcia i ochrony „wielkich drzew prawosci”, czyli namaszczonego ostatka
CZYLI WSPARCIE OD CHORYCH PSYCHICZNIE