I kurcze to chyba przeze mnie, bo zacząłem chlapać językiem, że M - Boba namierzył. Swoją drogą nie przyszło mi do głowy, że to coś zdrożnego. Ciekawe jaki punkt ich regulaminu został złamany?
http://biblia.webd.pl/forum/viewtopic.php?p=355159#355159Tylko te mi przychodzą do głowy, ale to i tak mocno naciągnięte jest
10. Zakazuje się prowadzenia prywatnych wojen przeciwko użytkownikom forum.
17. Zabrania się publikowania jakichkolwiek danych użytkowników forum bez ich zgody.
?
W każdym razie przepraszam M...
Ta alergia nie jest tak wielka bo:
po pierwsze, biorę udział w forum w którym pojawiają się exŚJ.
po drugie, jednak dyskutują z exŚJ, jak np. z Tobą czy Parasinem.
Parasina zlewają jako wykluczonego grzesznika - "masturbatora"
Bobo wielokrotnie dyskredytował mnie z powodu wykluczenia, można powiedzieć nie mam tam swobody mowy. Chociaż w rzeczywistości sam się odłączyłem, a komitet moim zdaniem nie miał podstaw biblijnych. I takim Świadkom jak Bobo trudno jest w to uwierzyć przecież to wszystko to działanie ducha, którym starsi są zamianowani - to niemożliwe! I tu pojawia się
Franki, który jest podobnie jak
M, sennym koszmarem Bobo, bo jest formalnym świadkiem, nie jest grzesznikiem, ma dość rozległą wiedzę i Bobo nie może się do niego doczepić personalnie. A to dość poważnie ogranicza takie pro WTS-owe jednostki. Co zresztą widać trzy wątki Frankiego na biblia.webd.pl i zero merytorycznej odpowiedzi ze strony tamtejszych Witnessów. Podsumowując Zaorane i leży do wiosny...