Zapraszam wszystkich do pierwszego postu w tym wątku (dodałem aktualizację na końcu), gdzie zostały zamieszczone wiadomości, jakie wysyłali nasi szpiecy z Nadarzyna. Przekonajcie się sami, czy wysyłanie takich wiadomości można pogodzić z zasadami, jakimi ponoć kierują się Świadkowie Jehowy. Gdyby coś takiego zrobił szeregowy członek zboru w innym kontekście i wyszłoby to na jaw, zapewne zostałby wykluczony za kłamstwo i oszustwo w stosunku do drugiej osoby (Obj. 21:8, Ps. 26:4).
Dziękuje M za zdemaskowanie osób z Nadarzyna, szpiegujących na tym Forum w haniebnych celach i za ostrzeżenie nas.
Jak widać na dokumencie wklejonym w pierwszym poście, oni nękają, zastraszają, to jest karalne.
Jak ja bym chciała, aby ponieśli konsekwencje, karę stosowną za takie działania.
Tam w org. wielu czuje się bezkarnie, nawet pedofile, bo nie ma na nich dwóch świadków, gdy popełniają przestępstwo.
Z wstrętem czytałam te prywatne rozmowy, to jest obrzydliwe, podszywać się jako przyjaciel, aby wyłudzać dane osobowe, zastraszać, grozić!
Czytajcie sobie , wy w Nadarzynie! Brzydzę się organizacją śJ, brzydzę się zakłamanymi wilkami w owczej skórze, którymi wy jesteście!
Do waszej wiadomości, będę pokazywała co robicie ludziom, którzy przejrzeli jak ta org. niszczy ludzi, niszczy rodziny, będę pokazywała na dowód to co zrobiliście tu na Forum, wszyscy moi znajomi, przyjaciele, sąsiedzi są już ostrzeżeni przed fałszywą sektą jaką jest WTS.