To że siedzą tu i grzebią, najlepiej pokazuje to sytuacja kiedy M wrzucił na forum broszurę jak ubierać się do Betel, a także formularz żadnej krwi które nie były nigdzie dostępne (zrobiliśmy własne skany), to za parę dni pojawiły się oryginały na jw.org
Ech … Ty łobuzie jeden! Tak by moja nieżyjąca babcia powiedziała o tobie - Adrianku
A ja sprzedam ci kawał. tobie i tobie podobnym ( widzisz z jakich liter piszę- ,c’ i tobie?)
Złapał na pustyni Diabeł : Rosjanina, Niemca i Polaka i mówi: Wszystkich Was wrzucę do kotła !
Chyba , że mnie czymś zaskoczycie. Ale czym – pytają ?
Czymkolwiek , może być to niepojęta przez mój umysł liczba albo np. miara odległości odpowiada Ten , którego i ty masz Adrianku za pazuchą!
Rosjanin mówi ,,bilion’’ W nadziei, że uniknie kotła.
Diabeł mu odpowiada: Oj człowieku! W swoje potężne łapska zagarniam piasku pustynnego i ziarenek piasku w nich jest duuużo dużo więcej !!! Do kotła!
Przerażony Niemiec w obawie o swoje życie mówi: ,,trylion” .
A na to ten , któremu służysz Adrianku szybko odpowiada: Czy nie pomyślałeś człeku marny , że mój wzrok jest bardziej ostry i dalekosiężny od wszystkich teleskopów jakie kiedykolwiek zostały zbudowane na Ziemi ?!
Wytężam swój wzrok i widzę więcej gwiazd w pochmurną noc na niebie od podanej przez ciebie liczby.
Polak myśli i myśli aż w końcu mówi: Miara odległości! - W …c..uj!
W uj..? Jak to zrozumieć i pojąć ?– pyta Twój Ojciec - Adrianku
A Polak: masz jak powiedziałeś ostry i dalekosiężny wzrok, pewnie widzisz tam hen w oddali czubek palmy stojącej na pustyni Gobi?
TAK! Odpowiedział Diabeł
To , od tej palmy jeszcze w p…… izdu ! Powiedział Polak.
Tak więc proszę cię Adrianku …. ty i inni twoi bracia idźcie z tego forum albo w uj , albo w p….izdu
I pomyśleć , że przez ciebie , ktoś może mnie się obawiać i nie odpisać na i maila.
Ech ty tchórzliwy łobuzie.
A…. byłbym zapomniał. Odpiszcie mojej żoneczce na list odnośnie pedofilii Bo niebawem przyjdzie.
Tylko PRAWDĘ!!! Bez ściemy i robienia z kogoś wariata
Forumowiczów jak zwykle Bardzo ciepło pozdrawiam