M nie boisz się że za niedługo wystawią za Tobą listy gończe?
Za dostarczenie o Tobie danych, brak ostracyzmu albo szybkie przyłączenie, albo szybki awans na pioniera, starszego....
Kochani Bracia z Nadarzyna, skoro uważacie Nas odstępców za popleczników szatana, a więc demony, jedno maluteńkie tyci pytanie:
"Nie możecie pić kielicha Jehowy i kielicha demonów;
nie możecie spożywać ze 'stołu Jehowy' i stołu demonów."(Biblia w PNŚ [wiem że tylko swój przekład poważacie] 1 Kor 10:21)
Jak to odniesiecie do tego że zaglądacie na odstępcze strony?
No to pojechałeś M
Będę w tym wątku trochę "adwokatem diabła."
Rzezwicki już dawno się przebudził. Pracuje dla korporacji, w końcu przecież finansowej. Robi to co mu każą. Udaje, jak wielu. Problem polega na tym, że to co robi jest obłudne i szkodliwe społecznie. Ale czasami nie mają wyjścia bo stracą wszystko i zarząd w Brooklynie to wie. Dlatego tak łatwo manipulować takimi osobami mimo że już się przebudziły.
Ilu z nas pracuje w korporacji której szefostwa się nie lubi? Uśmiechasz się do szefa jak go widzisz. Jesteś do niego miły, ale w głowie myślisz - jak ja go nie lubię.
Może warto by było zakupić WYKRYWACZ KŁAMSTW na potrzeby Nadarzyna.
Ale lepiej nie bo znowu by musieli cały zarząd wymienić.
Królu mój, rozwaliłeś mi mózg (jakbym go miała), prawie uwierzyłam że Ty na serio.
Na mocy nadanej mi władzy do nadawania, nadanej mi przeze mnie, mianuję Cię: KRÓLEM IRONII.
Baran na poważnie, przebijasz mnie w ironiach, gratulacje.