Witam, chciałbym Wam podziękować, za to co do tej pory napisaliście. Jestem wykluczony od dawna, a byłem starszym. Wasze wpisy uświadomiły mi to co kiedyś powiedzieli Apostołowie, na pytanie Chrystusa-"czy i wy chcecie odejść?" Gdybym nie znał prawdy, może uwierzyłbym w Wasze bzdury, ale te Wasze wpisy uświadomiły mi jedno: " Do kogóż pójdziemy?" Nie chcę Was martwić, ale nie macie innej opcji , jak tylko wrócić do zborów. Wasze idiotyczne wpisy.. o rzeczach które w zborach i organizacji w ogóle nie mają miejsca, a są Waszym wymysłem, uświadomiły mi że trzeba wrócić do sJ jak najszybciej. Byłem na Pamiątce, rozmawiałem z moim kolegą z Nadarzyna, odpowiedzialnym za Organizację w Polsce, byłem dzieckiem, jak mój dziadek siedział w więzieniu za nic- za prawdę - u nas robiono matryce do czasopism i książek na cały kraj, byłem wtedy dzieckiem. Nie zapomniałem tych ludzi, którym zawdzięczam to że poznałem Boga.. a mój dziadek poznał Jego imię w czasach okupacji hitlerowskiej. Pluć w to w co się wierzy czy wierzyło? Pluć na ofiarę jaką złożył Chrystus?? Myślę że to forum pomogło mi w decyzji i tak dalej trzymajcie. Dziękuję też za linki do wykładów bo nie musiałem szukać, i za formularz do transfuzji krwi. Niektórzy z Was natomiast jak badają sobie krew powinni natychmiast się zglosić na transfuzję, bo ubytek krwi straszny. Powodzenia Wam wszystkim życzę, nie wiem czy to zostanie opublikowane, ... a rozśmieszyło mnie to "szpiegostwo Nadarzyna" Tak... chę być szpiegiem z Nadarzyna. Pozdrawiam
zaznaczenie dodałem
I co z tego że byłeś starszym, co z tego? Gdzie to wyczytałeś że, my plujemy na ofiarę którą złożył Pan Jezus? To że wielu przestało wierzyć w ogóle w Boga i Pana Jezusa, to odrębna historia, to dzięki tej świętej organizacji biznesmenów, gdzie pedofil pogania pedofila, a na końcu peletonu też pedofil! Piszesz o dziadku, o matrycach, i co z tego, to tylko dowody, na to jak ludzie byli są zniewoleni, że z narażeniem życia, działali dla biznesu, a czytałeś jak to święta organizacja dozbrajała Hitlera, jak mu do dupy wchodzili?, poszukaj, poczytaj, otwórz oczy
szeroko. Wielu z piszących tu na tym forum, byli czterdzieści i więcej lat w tym szambie ( nie myl z byciem przy Panu Jezusie, nawiązałeś do sytuacji z Panem Jezusem i Jego uczniami, robisz miks, uczniowie nie słuchali żadnego OGRA, ale szli za panem Jezusem i JEGO CO PODKREŚLAM NAUKAMI, JEGO CZYLI PANA JEZUSA NAUKAMI-
dotarło) ja od Pana Jezusa ani Boga JHWH nie odszedłem. Odszedłem od oszustów, manipulantów, żerujących na ludzkiej niewiedzy, czerpiących krocie, inwestujących w zbrojenie, zakłady tytoniowe, banki krwi, poczułem do nich odrazę, wręcz obrzydzenie. I tak manipulujących prawem by nie odprowadzać podatków, ale za chwilę krzyczą: " co cezara cezarowi, co Boskie Bogu" banda krętaczy, powiązanych z masoneria i będących na ich usługach.
Brykaj sobie do woli. Piszesz: "wasze bzdury" jeżeli FAKTY, dla Ciebie są bzdurami to gratuluję, po stokroć gratuluję.
FAKTY, dla Ciebie to bzdury.
Masz poważne braki w wiedzy, na temat DRUGIEJ strony tej sekty.podrawiam