Pragnę i ja z Wami wszystkimi bardzo ciepło i serdecznie się przywitać . Niedawno napisałem na tym forum odp. na zaproszenie do przywitania użytkownika PoProstuJa. I chyba.....nie od tej strony zacząłem- prawda? Proszę o zrozumienie. Czasami działa się pod wpływem impulsu. Nie żebym żałował
W końcu zrobiłem 1 krok
, a w zasadzie 2 kroczek! W dniu kiedy napisałem 1 Posta - jak wyżej impuls
gościłem małżeństwo z długim stażem w ORG. - 0koło 4o lat. ( rok temu też ich gościłem też w lipcu. zrobiłem grilla. O 3 w nocy jak pamiętam ( było o wiele cieplej niż tego roku
) bronili prawdy, dlaczego ja nie jestem skoro.... a ja? ..... A ja swoje - ze to i tamto
Dostali na koniec książkę- czytaliście ją
Nie mecząc Was-wybaczcie proszę, taki chyba już mam kwiecisty sposób mówienia i chyba pisania.. TGV - Paryż Istambuł przez
Kostomłoty... Dziś nie uczęszczają na zebrania i zgromadzenia i powiem więcej - TWIERDZĄ...a mniejsza z tym. Mogą także zagościć na tym forum i się podzielić. W tymże DNIU-dzień mojego 1 posta zadzwoniłem do K. Znajomi wciąż byli i słuchali rozmowy przez Skype ( Jest to osoba która będąc na rozprawie Pani D.K. w Legnicy, w trakcie rozprawy nie wytrzymała i KRZYKNĘŁA w trakcie rozprawy..... znacie pewnie przebieg.( zostawiła swój numer telefonu ) Do tej osoby zadzwoniłem, w godzinach wieczornych ( 06. 06. 2016 ), a później napisałem smsa treści : Witam i bardzo przepraszam że o tak późnej porze piszę ale czytam i oczom nie wierzę.... czy mogę do Pani jutro zadzwonić? Po czym się przedstawiłem.Nie macie pojęcia jak bardzo się ucieszyłem gdy w odpowiedzi ujrzałem tekst następującej treści: Nie ma sprawy,proszę zadzwonić, już nie śpię.A następny, Czekam z niecierpliwością. Rozmowa miała być krótka a trwałaby ...
( osoby wrażliwe przypuszczają że popłynęły łzy )Zbliżał się jednak czas na mój drobny zabieg rehabilitacyjny.Kiedy się Rozłączaliśmy powiedziałem będziemy kontakcie i że jeśli się zaloguję na forum to pod nickiem : Pink Floyd , lub Genesis. Po skończonej rozmowie znajomi byli w ciężkim szoku. Różne rzeczy widzieli ,słyszeli , byli świadkami ale....( dodam ,ze kiedy rok temu byłem w Kołobrzegu i wymieniłem ich a właściwie jego nazwisko, 90 letni brat zaniemówił
Ooon? wymienił jego imię! Tak ! usłyszał odpowiedź . On. Mieszkamy blisko siebie. Pozdrów go ode mnie i daj mój numer tel. ....nie zamęczam? ) Coś mi się wydaje że mój pociąg zboczył ... nie nie nie zboczeni są za Wielką woda
mój pociąg zatoczył koło. Już wraca na swoje tory. Na koniec rozmowy powiedziałem do K. , ŻE nick będzie chyba inny i że dam znać . Dlaczego Exodus???
Tu odp. blizny: To nie jest kwestia łamania regulaminu tylko kwestia kultury osobistej.
Naśmiewanie się czy przekręcanie nicków jest w świecie internetowym mniej wiecej tym samym co naśmiewanie się z nazwisk w świecie realnym. ( ZDARZYŁO MI SIĘ TO NIE TAK DAWNO o tym innym razem )
Hmm... 1 że księga wyjścia ( większość forumowiczów już wyszła reszta zapewne wyjdzie ) a 2 ... pamiętacie słowa hitu tego zespołu? Dorosłe dzieci mają żal ,za kiepski przepis na ten świat, dorosłe dzieci maaaają żal, że ktoś im tyle z życia skradł...
Kochani.... nie jestem Brrrr
tylko ,byłym głosicielem. Nie mogę więc powiedzieć choć bardzo bym chciał - bracia!
Czy Kochane druhny i druhowie
nie będzie poczytane za obraźliwe przez Was? ( mam nadzieję że byliście zuchami lub harcerzami kiedyś?) Lecz Jeśli nie, to i tak dla mnie jesteście Wielkimi Zuchami
! W Końcu zerwaliście kajdany JW.ORG!
WITAJCIE!!!