Roszada, rozumiem że masz rozrywkę, ale być może niektórych nowo zarejestrowanych może zniechęcić Twoje filozofowanie na temat ich nicków.Jeśli sami zechcą je wyjaśnić, to fajnie, ale jeśli nie - może warto dać spokój?Ktoś może poczuć się urażony.
To zgłoś to Adminowi. Ja mam zasadę póki wątek otwarty to piszę.Jak mnie blokują to nie piszę.Może musisz zostać adminem.Jak urażam takimi rzeczami to pożal się Boże jacy delikatni są ludzie.Na mnie i tu i tam niezłe psy wieszano a nie uciekłem.
To nie jest kwestia łamania regulaminu tylko kwestia kultury osobistej. Naśmiewanie się czy przekręcanie nicków jest w świecie internetowym mniej wiecej tym samym co naśmiewanie się z nazwisk w świecie realnym.
Nie jestem zagraniczniak A mój nick to nawiązanie do utworu Scorpions "Wind of Change" nawiązująca do upadku reżimu komunistycznego.
Ja tylko znałem Skorpiona z Gdańska , Paweł Tuchlin się nazywał. A komunie służyłem na pasku od dzieciństwa, umacniałem ją.
Uff coraz więcej wolności i wolnych:479 użytkowników. Najnowszy użytkownik: Wolna6161 to nie wiadomo czy wiek, czy rok urodzenia 1961.