Co ciekawe, "prześladowania" brodaczy wśród "prawdziwych chrześcijan" rozpoczęły się wkrótce po zrzuceniu na ziemię Szatana wraz jego demonami w 1914 r.Przypadek??!!??
Cytat: Agalloch w Wczoraj o 22:29 Co ciekawe, "prześladowania" brodaczy wśród "prawdziwych chrześcijan" rozpoczęły się wkrótce po zrzuceniu na ziemię Szatana wraz jego demonami w 1914 r. Przypadek??!!??
Nie sądzę
Miałem napisać temat z przywitaniem, ale skoro Roszada już zauważył...To chciałbym wszystkich serdecznie przywitać. Trafiłem tutaj skacząc po różnych stronach o JW.Nie jestem aktywnym świadkiem od 4 lat (choć wątpliwości pojawiły się wcześniej - zaczęło mnie uderzać ograniczanie swobody i wolności, a gdy się człowiek wgryzie bardziej i głębiej prześwietli to wszystko - prawda jest okrutna i mnie otworzyła oczy). (Niestety) jestem ochrzczony... Wykluczony ni odłączony oficjalnie nie jestem, ze względu na część rodziny (choć - znajduje się w niej JEDNA osoba, która nie stawia organizacji ponad najbliższych) Głównie sporo czytam, cieszy mnie że można dotrzeć do materiałów tu prezentowanych.Pozdrawiam wszystkich.
Kolejna postać biblijna zawitała :514 użytkowników. Najnowszy użytkownik: ElichuE licho nie śpi.
O! Elichujek! Ale chyba nie ten z forum Zabiełły?
Takie E-licho to chyba Adrianek, co nie?
Kurka wodna, nie zdążę witać :518 użytkowników. Najnowszy użytkownik: kurka