Niektóre anglojęzyczne zbory otrzymały już płytki DVD z programem "Watchtower Library 2015".
Nie mamy jeszcze obrazu płyty, ale jak tylko się pojawi to go wstawimy.
Do pobrania:
-
wersja polska (734 MB)
-
wersja angielska (1,07 GB)
Ciekawostka: na płycie DVD z angielską wersją jest napis
"Made in Poland"Program na dysku zajmuje 1,1 GB przestrzeni w wersji angielskiej, ok 730 MB w wersji polskiej.
Edycja ta posiada opcję autoaktualizacji (którą można jednak wyłączyć). Może więc się okazać, że to już ostatnia edycja wydawana na płycie.
Nowości:
- Przekład Nowego Świata (edycja do studium). Na razie tylko ew. Mateusza. Załączono wszystkie multimedia jakie są online, łącznie z filmem wprowadzającym (tylko w wersji angielskiej)
- Czasopisma Strażnica i Przebudźcie się! z roku 2015
- Miesięcznik Nasza Służba Królestwa z roku 2015
- Rocznik Świadków Jehowy 2015
- Książka Jesus—The Way, the Truth, the Life (2015) (tylko w wersji angielskiej)
- Broszura Wróć do Jehowy (2015)
- Śpiewajmy Jehowie — nowe pieśni (od 136 do 145)
- Nie ma już programu Teokratycznej Szkoły Służby Kaznodziejskiej (ani żadnego innego w nowym wydaniu) na cały rok
Wygląda na to, że wzrost zajmowanej przestrzeni zawdzięczamy głównie dodaniu ilustracji do najnowszych publikacji (są one obecne w czasopismach i publikacjach z lat 2014 i 2015), a także dodaniu multimediów w tym filmu wprowadzającego do Przekładu Nowego Świata (wydanie do studium). Możemy odetchnąć spokojnie, nie wrzucili na płytę filmów o Piotrusiu
.
W nowym Roczniku w aplikacji nadal nie ma tabelki z danymi którą można łatwo przeglądać. Może po to, by nie można było łatwo tych danych skopiować
.
Ekran startowy:
Aktualizacja: Dodałem link do pobrania obrazu dysku i opis nowości.
Aktualizacja 2: Omyłkowo napisałem, że na liście nowości jest Rocznik 2016, podczas gdy chodziło o edycję na rok 2015.
Aktualizacja 3: Usunąłem z listy nowości broszury "Guidance of God" i "Prawdziwa wiara", które jak się okazało (dzięki wnikliwości Roszady) były jednak na poprzedniej płycie.
Aktualizacja 4: Dodałem odnośnik do pobrania wersji polskiej programu.